Toysdaily 玩具日報

[詢問] hottoys hulkbuster 係咪舉唔到發激光掌

睇官圖就冇90度手掌
下, 唔會唔得卦, 呢個係指定動作
HT 學下BANDAI 高達模型90度手掌人地十幾年前已經可以了。
apezipup 發表於 2-6-2015 01:19 PM
HT 學下BANDAI 高達模型90度手掌人地十幾年前已經可以了。

唔出奇, MK 38 都冇

因為HT無心做,其實要做一點都不太難
我覺得HB同Howard 一樣...........不擧
如果ht做到ka咁都收貨啦,得唔得﹖
講真出一隻可以好怕換手
如果以今時今日嘅技術都做唔到90°掌比HB,咁要對ht從新估計
agree hb 那麼大隻手, if ht 做不到90度真是可收皮
做唔到1D都唔出奇
你睇AOU隻hulk都要另外出多個body做雕像
quincy 發表於 2-6-2015 05:56 PM
做唔到1D都唔出奇
你睇AOU隻hulk都要另外出多個body做雕像

果set hulk真係on9加搞笑,連舉手都要出多個半身像,不舉咪不舉囉,係要通街話比人知求人比醫藥費{:1_240:}
90度掌有幾難吖, 手腕入面整條骨, 拉出來咪可以90度lor

人地S.H.F.示範左啦
rx78man 發表於 3-6-2015 09:58 AM
果set hulk真係on9加搞笑,連舉手都要出多個半身像,不舉咪不舉囉,係要通街話比人知求人比醫藥費{:1_240 ...

我都真係覺得好on10
我買HT就係貪你上色好、可擺pose「從前」
買雕像,不如我買SS啦

真係完全唔知佢諗乜
SHF舉手係放棄左手臂上一部份零件先可以舉起 , 如果ht要做的話都可以 , 不過玩家要每次拆件先可以舉lor....
我個人覺得hb最緊要係像真度高 , 所以唔太介意佢活動性有幾多!~ 活動性越高...失真度都會越高!~