Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 獅子九魚找一連座開訂

Gainax 發表於 21-4-2015 11:38 AM
問過姑仔話獅子連特典係前面個特效黎唔係地台

本体企果個地台係分開賣的

唔知你問邊間...
問邊個啦...
不如咁啦如果到時連地台你畀我...
橫掂地台我要四個...
:he:
小堅 發表於 21-4-2015 11:49 AM
唔知你問邊間...
問邊個啦...
不如咁啦如果到時連地台你畀我...

當晚開訂我在場,我問信和一樓姑仔問口店員係特典定地台

佢話係特典唔係地台,有果句講果句,呢度討講區我分享消息討論係有問題?

我無訂,因為我日網訂左

日網賣既係本体跟特典,地台3個一pack分開賣
Gainax 發表於 21-4-2015 11:56 AM
當晚開訂我在場,我問信和一樓姑仔問口店員係特典定地台

佢話係特典唔係地台,有果句講果句,呢度討講 ...

如果到時連地台咁點先?我訂個時已經問左...
亦問左訂左既朋友...

小堅 發表於 21-4-2015 11:58 AM
如果到時連地台咁點先?

你想點,要賭J 嗎? :ar:

我只係講個店員係咁答我,你唔駛咁大反應

你咁都有得追都追個店員啦,我開檔賣咩..
Gainax 發表於 21-4-2015 12:02 PM
你想點,要賭J 嗎?

只係想睇下你問邊個姐...
有個新黎既...
加上張紙寫到明神獅子加地台...
特典不嬲唔會寫落去...
連貼出黎訂野張單都係寫一Set神獅子+地台8xx...
如果賭J既話我受,不過唔好走數...
小堅 發表於 21-4-2015 12:05 PM
只係想睇下你問邊個姐...
有個新黎既...
加上張紙寫到明神獅子加地台...

只係覺得咁都要賭J好幼稚..

我唔係玩開神話既,所以唔熟的,今次係幫朋友訂,佢好想要

我就係見到佢張手寫紙咁寫,所以先好奇問問佢

定係本体猜子本身標配一個地台加特典兩件野?

因為我日網訂佢只標係加特典
Gainax 發表於 21-4-2015 12:10 PM
只係覺得咁都要賭J好幼稚..

我唔係玩開神話既,所以唔熟的,今次係幫朋友訂,佢好想要

好似你話賭J喎...
不如你叫你朋友影張單睇下...
我張單就寫住神獅子+地台...
我相信有訂既都係咁寫...
我畀錢時仲問清楚一Set係指D乜...
佢講畀我聽係神獅子+個三個地台...
我再問連唔連特典,都係官方口吻...
到時有就連...
師兄你唔好咁百理厭先得架,追番早幾個post就知

我提到個店員咁答我,你就衝出黎話如果有係咪要我嘔番出黎又點又點,咁我先覆你

The first entry in the Saint Seiya Myth Cloth EX line-up from the new net animation Soul of Gold is Leo Aioria God Cloth.
Fantastic figure, 18 cm tall.
The first release of this figure comes with 3 bonus parts: Saint Seiya Illustration Binder, 3 Zodiac plastes and Plasma Effect Parts.
Be fast on this one!

張圖係咁寫不包地台,姑仔咁寫我只係提出一個疑問全無惡意又無利益衝突

包咪大家開心lor

[quote][url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=7482354&ptid=237510]Gainax o

其實你用官網或者日網黎比較冇意思...
鋪頭訂同網訂根本係兩回事...
鋪頭可以本體+四個地台叫做一SET都冇問題...
我反應大係因為唔想訂左既朋友以為冇地台...
唔係話你,不過呢D野真係要小心,到時冇晴晴製造恐慌就唔好...
就好似你問個時我又唔在場,我問個時你亦唔在場一樣...
未等其他有訂既朋友黎講下...
小堅 發表於 21-4-2015 12:27 PM
[quote]Gainax o

其實你用官網或者日網黎比較冇意思...

明白,我反而係驚店員自己攪錯所以先提出來研究下

亦因為奇怪所以親口問下佢

我唔知香港鋪頭會唔跟官方package呢個傳統..

因我平時訂第二d比較少見呢個情況
Gainax 發表於 21-4-2015 12:38 PM
明白,我反而係驚店員自己攪錯所以先提出來研究下

亦因為奇怪所以親口問下佢

其實我想你問邊間,同問邊個...
係因為你訂個間有個新黎既店員...
睇下你會唔會係問左佢...

其實係小問題,同你朋友講叫佢唔駛擔心...
香港鋪頭係咁,驚你淨係要本體,到時地台冇人買...
加上今次唔買地台又真係企唔到...
所以佢未諗住連地台一套咁賣...
小堅 發表於 21-4-2015 12:43 PM
其實我想你問邊間,同問邊個...
係因為你訂個間有個新黎既店員...
睇下你會唔會係問左佢...

我只係幫朋友訂左日網日版,

無幫佢同姑仔訂呀 :26:

只係咁岩行過見到張紙問下

一樓果間得兩個店員,

cashier果位好忙唔打攪佢,我問既係另一個
Gainax 發表於 21-4-2015 12:47 PM
我只係幫朋友訂左日網日版,

無幫佢同姑仔訂呀

最緊要你朋友有得玩...
個時坐出面個個應該係新仔黎既...
可能佢唔知UP錯左,或者佢理解錯誤...
師兄小問題,唔好擺係心到...
我都有唔岩,反應大左...
唔好意思...
:64:
如果姑仔真係包晒兩件貨,本体獅子特典加 (3個extra地台)

開訂呢個價,又真係算幾有良心
小堅 發表於 21-4-2015 12:50 PM
最緊要你朋友有得玩...
個時坐出面個個應該係新仔黎既...
可能佢唔知UP錯左,或者佢理解錯誤...

師兄唔好咁講,大家良好氣氛討論有意思

我都唔知我語氣係咪都會惹人生厭

有時文字上係難表達 :64: