Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 獅子九魚找一連座開訂

sonicking 發表於 17-4-2015 11:51 PM
A US seller is selling the US version!  It is only $88.89 (before tax and shipping). USA! USA!

yeah man, i preorder both the leo and the stage{:1_377:}
薜安 發表於 18-4-2015 12:14 AM
唔通亞美利堅國既伯姓係唔會炒玩具既 ??

唔系唔炒,只不過系相對少人玩所以貨比較多,貨少後一樣會升。
sonicking 發表於 18-4-2015 12:35 AM
Actually, it depends.  I just happen to shop at an US online store who offers good price and good  ...

my friend in US ordered, tks bro!
各位努力, 黃金魂真的冇興趣

定價太貴...難以想像更大更多配件如金牛天秤人馬會唔會過千...
嘩....咁貴都咁多人訂? 好彩無玩開,啱啱先見個呢個POST....
宇宙之王者 發表於 20-4-2015 10:30 PM
嘩....咁貴都咁多人訂? 好彩無玩開,啱啱先見個呢個POST....

正如舊年開訂 GX-68 時訂價要2K 頭, 個個喊晒口話訂唔到, 到而家跌到1.7K 個個又喊晒話蝕左, 訂玩具係咁架啦, 希望有訂既網友真係為左 "保證有得玩" 而到時無論價升還是跌都唔當佢一回事
宇宙之王者 發表於 20-4-2015 10:30 PM

其實唔貴啦,計返都係7算2左右...
kinis 發表於 21-4-2015 03:32 AM
正如舊年開訂 GX-68 時訂價要2K 頭, 個個喊晒口話訂唔到, 到而家跌到1.7K 個個又喊晒話蝕左, 訂玩具係咁 ...

我相信有好多非玩家走埋去訂去炒

[quote]宇宙之王者 發表於 20-4-2015 10:30 PM
嘩....咁貴都咁多人訂? 好彩無玩開,

其實個價已連埋台座sets.........所以真的不算貴喇...........:78:
當然雙子EX連支架都係七魚。。

神獅多對膠翼。。咁你話貴唔貴?
linkchan 發表於 21-4-2015 10:54 AM
當然雙子EX連支架都係七魚。。

神獅多對膠翼。。咁你話貴唔貴?

當時雙子訂價係6500yen...
依家神獅子訂價係10000yen...

當時支架係2000yen...
依家個支架係2500yen...

如果計訂既話,雙子個時連支架都係6魚左右...
yen貴左隻野自然貴...
加上依家唔係淨係加對翼咁簡單...
留名等睇代理老屈食死貨高開然後水貨多到浸插水:78:
問過姑仔話獅子連特典係前面個特效黎唔係地台

本体企果個地台係分開賣的
Gainax 發表於 21-4-2015 11:38 AM
問過姑仔話獅子連特典係前面個特效黎唔係地台

本体企果個地台係分開賣的

下, 咁咪仲貴過月份
yugi 發表於 21-4-2015 11:43 AM
下, 咁咪仲貴過月份

未聽佢亂UP啦...
如果連地台,佢係唔係嘔返出黎先...