Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 獅子九魚找一連座開訂

A US seller is selling the US version!  It is only $88.89 (before tax and shipping). USA! USA! :x
唔通亞美利堅國既伯姓係唔會炒玩具既 ?? {:1_206:}
薜安 發表於 18-4-2015 12:14 AM
唔通亞美利堅國既伯姓係唔會炒玩具既 ??

Actually, it depends.  I just happen to shop at an US online store who offers good price and good customer service.  It's their business model.  Lucky me, I guess.  
薜安 發表於 18-4-2015 12:14 AM
唔通亞美利堅國既伯姓係唔會炒玩具既 ??

:he:美國佬唯一鐘意炒起人家的股市。
請問孤仔幾點開門,一陣即刻樸出去~!
happyholiday1 發表於 18-4-2015 08:30 AM
請問孤仔幾點開門,一陣即刻樸出去~!

你想去邊區???
我諗多數都截晒...
淘大仲有無??????????
平心而輪 : 儲到EX十二官,只為完兒時夢。黃金魂系列,不過是一餐豐富晚餐過後,一些可有可無的甜品。君不見現在推出的新編故事,已經不及當年的震撼/經典了嗎?!
又入唔少貨啦...............好在我都訂左............:)
ray文 發表於 18-4-2015 11:04 AM
又入唔少貨啦...............好在我都訂左............

Well done man! I'm looking forward on your great Leo report!
AK30 發表於 18-4-2015 11:10 AM
Well done man! I'm looking forward on your great Leo report!

我等緊你出先wor................{:1_220:}
隨緣吧, 本來無一物, 何處處塵埃?
淘大個間開幾點?????????
淘大姑主都應該截訂了,因他們係集團來呀,一間分店冇,第二間分店都冇呀啦,他們一個電話就消息互通了.不好浪費脚骨力啦,大大,不如你今天出旺角看看頑仔好過啦!!
藤原忍 發表於 18-4-2015 12:17 PM
淘大姑主都應該截訂了,因他們係集團來呀,一間分店冇,第二間分店都冇呀啦,他們一個電話就消息互通了.不好浪 ...

咁又未必...
尋晚信和下面截左...
上面同淘大都有得訂...