Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] batman armory 是否比DX12好?

有人說ARMORY 可動好D

有人說DX12 好D
lfli 發表於 17-4-2015 03:11 PM

有人說DX12 好D

其實邊款都好,最終既下場都係爆膠????
lfli 發表於 17-4-2015 03:11 PM

有人說DX12 好D

啱啱後追咗全新啡盒未開封 HT MMS 236 Armory大全套,將會係哩幾日就到手:)
想要西裝版Bruce Wayne好耐..入哩套可以無視之前啲MMS 71,DX02,DX12
後追淨armory幾錢?
孫行者 發表於 17-4-2015 09:25 PM
啱啱後追咗全新啡盒未開封 HT MMS 236 Armory大全套,將會係哩幾日就到手
想要西裝 ...

恭喜Ching,好神勇喎,一口氣追晒,大套好玩,有埋dx12,咁就乜造型都有齊了
交叉人 發表於 17-4-2015 09:38 PM
恭喜Ching,好神勇喎,一口氣追晒,大套好玩,有埋dx12,咁就乜造型都有齊了

套MMS 236同我隻HT 1/4 SE版 BATMAN同價,真係物超所值{:1_377:}

哩兩個月以黎追咗下面果幾樣嘢

SE版

哩隻唔算,不過都買小見小,用黎做HT,EB陪襯而已

今個月仲要入MAFEX部BAT POD,仲有Mattel果隻大型版The BAT,哩部可以坐隻3.75吋BATMAN入駕駛倉

1/6嘅BATMAN有Full Set已經夠晒,貪佢有西裝版Bruce Wayne又有管家,隻BATMAN做戰衣又得,組成Figure又得

1/4作為蝙蝠迷嘅我又係一定要必入嘅,蠟像級水準嘅雕工,1/6完全無得同佢比,HT之前出過好多隻版本嘅1/6"基斯頓比爾"版BATMAN,我都死忍唔入住,隔返年幾先慢慢追返啲Full Set/Special Edition等等
DX12個3款咀我無一款滿意!
所以建議買batman armory
本身有dx12, 未派E套個陣放左, 個陣同個櫃差唔多價錢
加左$800倒有batman,櫃同bruce wayne

講真有櫃抵玩D
faihim 發表於 18-4-2015 04:22 PM
DX12個3款咀我無一款滿意!
所以建議買batman armory

我今日超值咁入咗HT套MMS 236 TDK BATMAN Armory Full Set

本身已有Toys Legend果套,不過從來都未拆開過,只係開咗啡盒,不過就唔知比唔比係玩具日報個交易版度賣咁解
:(
孫行者 發表於 18-4-2015 11:53 PM
我今日超值咁入咗HT套MMS 236 TDK BATMAN Armory Full Set

本身已有Toys Legend果套,不過從來都 ...

我見到HT門市有BATMAN Armory現貨~~
不過唔太記得價錢~~
我諗緊下個月入佢好定Aou隊長好..
1:4係最好的:shiny::x

1:4 基斯頓比爾版 BATMAN我儲咗3隻

兩隻TDKR,一隻BEGINS版Suit
:)
孫行者 發表於 19-4-2015 12:18 AM
1:4 基斯頓比爾版 BATMAN我儲咗3隻

兩隻TDKR,一隻BEGINS版Suit

變態加:time:。。。不過的確儲得有價值:$:p
benicecheung 發表於 19-4-2015 12:20 AM
變態加。。。不過的確儲得有價值

市面上就只出過3隻,一隻HT,一隻EB,另一隻就係CT "Crazy Toys"