Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My Hottoys 1/4 Scale Batman The Dark Knight Rises (加相#90 Lego MOC The Bat)

正喎。點解唔入ht 1/12果架?
cbyn   
關於您在「My Hottoys 1/4 Scale Batman The Dark Knight Rises」的帖子
CHING
想問一下你的收藏 LEGO- THE BAT 是那一款? 我找不到!!  睇落好DETAIL>!!

cbyn ching, more photos are upload at #90, it was purchased from another MOC seller and modified be more details by myself. :65:

stockholder 發表於 31-8-2015 01:30 AM
正喎。點解唔入ht 1/12果架?

Thanks, HT's The Bat is great but too big for me.
一定要支持下喇.難得1/4有師兄熱血
Fung19811011 發表於 31-8-2015 12:18 PM
一定要支持下喇.難得1/4有師兄熱血

多謝支持, ching你:shiny:d1/4仲熱血la.
支持 1 比 4 batman , 今天我都成功靚價追到隻二手美品:)
ken_bear 發表於 4-10-2015 01:51 AM
支持 1 比 4 batman , 今天我都成功靚價追到隻二手美品

那裏入?

……………………………………………………………………

FB 一些交易群
很幸運 , 賣家 keep 得十分好 , 同新冇分別
尋晚玩左幾個鐘唔舍得訓:DD
ken_bear 發表於 4-10-2015 12:52 PM
FB 一些交易群
很幸運 , 賣家 keep 得十分好 , 同新冇分別
尋晚玩左幾個鐘唔舍得訓

因為我懶, 所以唔會遇到。
呢隻無入錯架啦, 大大隻, 好食.....又靚仔...{:3_148:}
Stormtrooper-HK 發表於 4-10-2015 06:33 PM
呢隻無入錯架啦, 大大隻, 好食.....又靚仔...

同意 , 件又多......十分值得
Stormtrooper-HK 發表於 4-10-2015 06:33 PM
呢隻無入錯架啦, 大大隻, 好食.....又靚仔...

同意,我隻全新Special Edition版都係3牛4抵到爛
孫行者 發表於 6-10-2015 03:18 AM
同意,我隻全新Special Edition版都係3牛4抵到爛

靚價 !
不過我得佢一隻 1 比 4 就寂寞 D
冇得同其他角色一齊影下相
ken_bear 發表於 7-10-2015 12:05 AM
靚價 !
不過我得佢一隻 1 比 4 就寂寞 D
冇得同其他角色一齊影下相

等我o羅埋NECA果隻1/4之後,到時我會一次過Po晒4隻唔同廠o既新舊Suit 1/4 Christian Bale版BATMAN出黎同大家分享!
孫行者 發表於 7-10-2015 12:17 AM
等我o羅埋NECA果隻1/4之後,到時我會一次過Po晒4隻唔同廠o既新舊Suit 1/4 Christian Bale版BATMAN出黎同 ...

唔知 NECA 會不會出哂三套電影既 suit