Toysdaily 玩具日報

查看: 36293|回復: 107

[個人收藏] My Hottoys 1/4 Scale Batman The Dark Knight Rises (加相#90 Lego MOC The Bat)

My Hottoys 1/4 Scale Batman The Dark Knight Rises.

原本因買過其他品牌既1/4而有不快經驗(得過大字), 所以都吾林住開le條line. 點知Hottoys隻1/4 Mark43超靚訂左, 再加上之前睇其他人分享已經知le隻1/4 Batman係好野, 所以最後都係入埋, 但le啲真正1/4 figure既細緻度同霸氣真係聞名不如見面(擁有). 十分期待黎緊既1/4 Mark43.
:shiny:

Stormtrooper-HK 發表於 4-10-2015 06:33 PM
呢隻無入錯架啦, 大大隻, 好食.....又靚仔...

同意,我隻全新Special Edition版都係3牛4抵到爛
ken_bear 發表於 7-10-2015 12:31 AM
唔知 NECA 會不會出哂三套電影既 suit

三部曲得兩件Suit咋喎…
mushroom 發表於 7-10-2015 12:32 AM
我以為3牛……………………………………

3牛可以買到普通版,不過E+已經唔得…

除非二手
孫行者 發表於 6-10-2015 03:18 AM
同意,我隻全新Special Edition版都係3牛4抵到爛

靚價 !
不過我得佢一隻 1 比 4 就寂寞 D
冇得同其他角色一齊影下相
支持 1 比 4 batman , 今天我都成功靚價追到隻二手美品:)

FB 一些交易群
很幸運 , 賣家 keep 得十分好 , 同新冇分別
尋晚玩左幾個鐘唔舍得訓:DD
Stormtrooper-HK 發表於 4-10-2015 06:33 PM
呢隻無入錯架啦, 大大隻, 好食.....又靚仔...

同意 , 件又多......十分值得
呢隻無入錯架啦, 大大隻, 好食.....又靚仔...{:3_148:}
呢隻係有買貴無買錯既系列,我都有幸擁有!師兄有無訂1/4 mark43?
尼隻由body關節,件細𡟹度,頭雕完勝entrrbay個隻,真係值得擁有!
想不到大大原來一直未入呢隻正嘢
我都以為師兄是有買這隻。
這隻真是神物,一定要入手。
對於樓主來講,呢隻1/4絕對是正確之選。樓主比較喜歡歐美英雄系列
This figure is so good.

But really really really need to buy a custom cape to make it shine.

The HT Cape is a POS. Use it to wipe table la.....
造型不錯,拍攝也很不錯。{:1_377:}
多謝分享。
E隻真係值得收藏,可惜冇地方放:handshake:
恭喜入1/4坑,有位唔開呢條線好可惜!

入埋小丑、T800戰損、T1000、豆先生啦!

同埋⋯⋯

做多個新櫃{:1_220:}
呢隻我都有入, 不過等派貨等得太耐, 所以拎佢時已經無咩"熱誠", 回家都係打開盒就咁display算, 都無認真去"玩". 反而EB果隻我玩得真係好開心~ (雖然EB無HT咁精緻~)
依隻係必入既神物, 氣勢一流, 加埋遲d mark43 一齊, 殺死人
Ht出左兩隻,兩隻都無話可說,玩1/4反而慳荷包,一年都無幾隻,買唔到幾多麻
橫台山陳伯 發表於 10-4-2015 07:12 AM
尼隻由body關節,件細𡟹度,頭雕完勝entrrbay個隻,真係值得擁有!

Totally agree with you, its really nice figure.
hawker 發表於 10-4-2015 08:01 AM
想不到大大原來一直未入呢隻正嘢

原本只係覺得1/4得過大字, 所以冇入. 但玩過le隻先知1/4真係正野.
akiaki 發表於 10-4-2015 08:40 AM
我都以為師兄是有買這隻。
這隻真是神物,一定要入手。

Yes you are right, thanks for your support.