Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My Hottoys 1/4 Scale Batman The Dark Knight Rises (加相#90 Lego MOC The Bat)

kimlam 發表於 10-4-2015 12:59 PM
我都係果一句:
「如果你只可以入一隻Figure,我一定推薦QS001 1/4 BATMAN !! 」

Thanks for your watching and support always. :77:
marcuskwan 發表於 10-4-2015 03:16 PM
師兄,呢隻真係神物,小弟之前無入,遺憾之極,後追又付唔起天價

但真係好值得入, 加上依家仲係平.
DiceK 發表於 10-4-2015 03:42 PM
呢隻真係好正, 我半年前後追左特別版都係三牛一魚

其實淨玩1:4係仲少地方同錢, 因為一年都出唔到兩隻.

我平你一魚但冇bonus part跟. :63:
mj23 發表於 10-4-2015 04:41 PM
我都係入完1"4 43, 喺HT見到呢隻, 心思思想入呢隻, 不過1:4 要太多位放唔到太多隻, 呢隻而家唔知要食 ...

如果有位入得Mark43, le隻真係冇走雞加上依家都係3牛冇麥點貴到.
h149 發表於 10-4-2015 06:49 PM
師兄,非常美圖呀!!! 讚呀!!
屋企真係無位放1/4,但睇過batman1/4實物,真係覺得不入是遺憾.........
大 ...

多謝欣賞, 小弟係3牛入手的, 全新啡盒未開.
h149 發表於 10-4-2015 06:51 PM
同埋已經出咗咁耐,即使買到全新,套甲怕唔怕會舊或老化呢....?

小弟le隻係啡盒未開全新的, qc原全冇問題.
SCHOL 發表於 10-4-2015 06:52 PM
呢隻絕對係必人之選~型到震~

Thanks for your watching and compliment. :35:
呢隻係有買貴無買錯既系列,我都有幸擁有!師兄有無訂1/4 mark43?
各位師兄,請問邊度有三牛一呢個價?被樓主成功放毒
好物!~希望1:4鋼鐵人 能有更好的技術進步!
玩過1/4真係返唔到轉頭{:1_377:}
cywatt 發表於 10-4-2015 12:11 PM
原本只係覺得1/4得過大字, 所以冇入. 但玩過le隻先知1/4真係正野.

我終於都儲齊晒3間唔同廠嘅TDK三部曲系列嘅1/4 BATMAN,兩隻TDKR Suit,一隻BEGINS Suit

EnterBay 1/4 BEGINS版�Hot Toys 1/4 TDKR版�Crazy Toys 1/4 TDKR版:D

成房都係Tumbler裝甲車,仲有隻31吋 BEGINS版蝙蝠俠,仲有啲3.75" , 6" , 12"等等...
:cool:
3544 發表於 10-4-2015 09:16 PM
各位師兄,請問邊度有三牛一呢個價?被樓主成功放毒

我哩幾日先入手我第三隻1/4 BATMAN,就係HT哩隻TDKR 1/4 我果隻係Special Edition版蝙蝠俠,全新啡盒未開都只係唔駛三牛∼:)

我果三隻1/4 BATMAN係EnterBay BEGINS Suit / Hot Toys QS001 TDKR SE版 / Crazy Toys TDKR Suit

獨家分享一吓我本人隻Crazy Toys 1/4 TDKR版 BATMAN【哩隻係DC Comics同WB正版授權,絕非老翻山寨!!
"左邊無打燈,右邊打咗閃光燈"

左邊有個彈力夾 + 右邊果支棍用黎插入個彈力夾度扣著BATMAN隻腳,布料斗篷

內附Stand座,係Figure背面正中間果塊就係

cywatt 發表於 10-4-2015 08:15 PM
我平你一魚但冇bonus part跟.

普通版3牛好正常,特別版已經炒到上5牛咁濟,我果隻特別版係全新啡盒未開,3牛都唔駛~

今次哩隻係係實鋪買,如果係網上買實比人撳著黎搶+大部份都比人開過黎話只開封Check件,只開封Check件即係二手啦~

我上面43樓果隻1/4 , 5魚都唔駛,不過E+無哩個價lu, E+全部一律6字頭

QS001係我第一隻HT,因為我從來都唔打算入HT嘢,今次係破例~
玩1/4好過玩1/6 , 1/6出得太多款..

dvddvdhk 發表於 10-4-2015 08:52 PM
呢隻係有買貴無買錯既系列,我都有幸擁有!師兄有無訂1/4 mark43?

Yes, 就係因訂左I訂左Mark43先想入埋le隻1/4.