Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 奧創

[詢問] Enterbay Penny?????

peja 發表於 8-4-2015 04:19 PM
如果出埋Grant Hill 仲好

Mr triple double魔鬼山希尔!?{:1_220:}
BatIron 發表於 8-4-2015 04:49 PM
Mr triple double魔鬼山希尔!?

係啊!!!不過出既機會應該唔大:unhappy:
peja 發表於 8-4-2015 05:06 PM
係啊!!!不過出既機會應該唔大

PIPPEN, PENNY, SHAQ, MAGIC, BIRD, GRANT HILL, CARTER & T-MAC?仲可以比EB兩三年命既
啊,仲要出JORDAN 46.0 version 至 2046。。。!

EB懶懶閒,平均一個月出唔到一個人偶,樓上個list要五年才出哂。
ilove12inch 發表於 9-4-2015 10:30 PM
EB懶懶閒,平均一個月出唔到一個人偶,樓上個list要五年才出哂。

一個月? 四個月出到一隻已經好好。
其實佢會唔會tmac架~佢出我實買~:^
捉到鹿都唔脫角,取得NBA拉臣都唔機鎗式發售,生產多D周邊產品造勢,反而懶懶閒四個月一隻,難度一隻賺九成?標哥已經賺過百億?

EB個生產量真係唔似大行,只比山寨廠個多少少而已⋯⋯
ilove12inch 發表於 10-4-2015 09:50 AM
捉到鹿都唔脫角,取得NBA拉臣都唔機鎗式發售,生產多D周邊產品造勢,反而懶懶閒四個月一隻,難度一隻賺九成 ...

懶懶閒四個月一隻都算好la下話? 出D口羊 格里分、林書豪。。。無人気不在話下、仲要個頭彫超唔似様。。。:60:

一開始就嚇一跳、然後就得啖笑。
ilove12inch 發表於 10-4-2015 09:50 AM
捉到鹿都唔脫角,取得NBA拉臣都唔機鎗式發售,生產多D周邊產品造勢,反而懶懶閒四個月一隻,難度一隻賺九成 ...

EB出貨速度真係同山寨廠無咩分別,之前D人仲話佢同Hottoys鬥,真係得淡笑:34:
講真 如果沒心做 倒不如讓個版權比第二個好過!!
好心比小小新意拉~
真係好悶呀..........快啲出返啲舊球星啦