Toysdaily 玩具日報

查看: 11863|回復: 40

[詢問] Enterbay Penny?????

紋身錯,波衫流,資料搜集不足。Body雖然硬淨,但沿用nba body,可動好差,AI好多動作都做吾到。

呢d都算,我接受範圍以内。詳情請見:

http://toysdaily.com/discuz/foru ... page%3D1&page=1

但個銷售手法黑人憎到無敵,出特別版ok,但就整色整水,一方面話會員先可購買,一方面又要人為左特別版AI黎食佢d 19死貨。

總之呢間野我已經負評。
小時候係超級Penny迷!!
真係出我第一個Pu去買!!!!!!!!!!:handshake::handshake:
可否請問消息來自何處???
呢個係網友自組黎。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
venson8789 發表於 11-3-2015 12:29 PM
呢個係網友自組黎。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。 ...

請問個頭彫刻可以如何入手???
So nice, wish this is true from ENTERBAY! Will see...:handshake:
好似係fans自組的,不過好正!!!!
自組得好靚呀
我都係佢fans
BatIron 發表於 11-3-2015 01:23 PM
請問個頭彫刻可以如何入手???

呢層就吾知。

只不過經過AI事件之後,雖然我好like Penny,但EB就算出我都唔會科水買。
what is AI事件??!!
Pipped first I think
如果出O'NEAL, jason kidd, grant hill…
真係大件事

係lo,我都想知ai 事件,係咪指個紋物錯? 定個body 太軟?
venson8789 發表於 13-3-2015 12:09 PM
紋身錯,波衫流,資料搜集不足。Body雖然硬淨,但沿用nba body,可動好差,AI好多動作都做吾到。

呢d都 ...

見師兄列出一系列19野,EB投到NBA拉臣實屬球迷不幸!全心搵錢,無責任、使命感!
ilove12inch 發表於 13-3-2015 02:58 PM
見師兄列出一系列19野,EB投到NBA拉臣實屬球迷不幸!全心搵錢,無責任、使命感!

咁又講翻,AI雖然我係咁插,但總體黎講我算係收貨。
只不過EB d 19銷售手法我真係好討厭,見到MJ 出到通街都係,出黎出去都係兩個頭雕,毫無誠意。
呢,又出MJ allstar 喇,睇下佢係咪又用舊頭雕啦。
(我真係好擔憂AI又卑佢出到通街都係lor......)
佢地剛剛暗示了會出明星版佐敦