Toysdaily 玩具日報

[詢問] Enterbay Penny?????

ilove12inch 發表於 13-3-2015 02:58 PM
見師兄列出一系列19野,EB投到NBA拉臣實屬球迷不幸!全心搵錢,無責任、使命感!

我都有同感呀...佢地真係一成不變......隻MJ出到爛哂.....
隻All star MJ出出吓冇晒聲氣?
想请问下,,EB真的那么负评吗??
zvui 發表於 16-3-2015 03:15 PM

玩過你就知系列.......
dewback 發表於 16-3-2015 03:17 PM
玩過你就知系列.......

我也买了EB的MJ和Rodman..新人报到。。请多多指教。。
zvui 發表於 16-3-2015 03:15 PM

人偶質素合格水平。但銷售手法就讓人覺得討厭。
venson8789 發表於 16-3-2015 04:14 PM
人偶質素合格水平。但銷售手法就讓人覺得討厭。

我们在海外只能买普通版吧??不过乔丹出好多,,很难追。。
個頭好似好掂!!!!
又到要大家食死貨嘅時間喇
唔明tim,點解要食死貨?

希望快D出Penny!!!!!最少入2隻!!!!{:1_209:}
Penny同Pippen應該都係EB既動漫節主打喇!
EB依家年年都係靠NBA球星,我入埋PIP就可以同EB講ByeBye:ar:
天碼 發表於 8-4-2015 03:18 PM
Penny同Pippen應該都係EB既動漫節主打喇!
EB依家年年都係靠NBA球星,我入埋PIP就可以同EB講ByeBye

正確黎講應該係「退左役既NBA球星」。。。EB既現役果D口羊Griffin, Durant, Rose, Lin果乍真係。。TD開箱報告少得可隣. 希望今後EB集中出退左役既NBA球星、例如Shaq!配Rodman或Penny真係一絶!!!
BatIron 發表於 8-4-2015 04:02 PM
正確黎講應該係「退左役既NBA球星」。。。EB既現役果D口羊Griffin, Durant, Rose, Lin果乍真係。。T ...

就算今次 All Star Jordan 都得好小開箱post, 真係出得太多次
BTW,我都期待EB出其他退役球星,包括PENNY:handshake:
如果出埋Grant Hill 仲好:)