Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: jeffloh

[個人收藏] TDK系列收藏 (得一兩張圖)

jeffloh 發表於 13-3-2015 12:13 PM
桂正和×竹谷隆之 都唔算係TDK batman, 極其量只係似罷了~ MAFEX我反而無入, 因為已太多車仔~

我又唔 ...

套三部曲終極珍藏版送果部亦即係下面果部,一模一樣

我就為贈品而買碟,就好似夜神起義 (雙碟人偶套裝)咁,我為咗佢送果隻BATMAN公仔,變相又要買多隻TDKR藍光碟..不過隻碟個封面同三部曲終極珍藏版果隻唔同,終極珍藏版果隻封面係全黑無圖案..隻公仔係用黎襯TDK 限量版部BAT POD
我覺得MATTEL套MOVIE MASTERS算係做得幾好,雖然關節唔多,但勝在出得DETAIL又夠齊人,當中隻GHOUL同ROBBER JOKER真係勁正
孫行者 發表於 13-3-2015 01:14 AM
TDK同TDKR影碟官方條Link,入面大致上都列齊晒
http://www.deltamac.com.hk/newde ... hValue=Dark Knigh ...

有mafex 版 batpod 就唔駛諗桂正和版本。
jeffloh 發表於 4-3-2015 01:12 PM
多謝大家支持~~其實一直想認真幫佢地影相, 不過無時間同懶~ XD

mushroom兄: 山口batmobile其實係唔錯,  ...

:D終於買到部積木版BAT POD,宜家有齊晒積木版嘅TUMBLER 大/中/細,BAT POD同THE BAT㊣

我極之鐘意TDK Trilogy,我連積木版都唔放過,儲齊晒
jeffloh 發表於 4-3-2015 01:12 PM
多謝大家支持~~其實一直想認真幫佢地影相, 不過無時間同懶~ XD

mushroom兄: 山口batmobile其實係唔錯,  ...

:36:
Mattel Movie masters  d 6" figure都算唔錯 :handshake: