Toysdaily 玩具日報

查看: 5274|回復: 35

[個人收藏] TDK系列收藏 (得一兩張圖)

原來儲儲下都唔少TDK batmobile~~

下個post影下d figure先~ (不過有排執....)

ps: 新增人物figure合照~~

awesome!!{:1_377:}
頭像被屏蔽
收藏十分豐富,多謝分享。{:1_226:}
比較起來, 山口mobile 都唔錯
好正既收藏~~~~~~~~~~~~~~
支持tdk系列          :$
多謝大家支持~~其實一直想認真幫佢地影相, 不過無時間同懶~ XD

mushroom兄: 山口batmobile其實係唔錯, 不過就無得"推郁佢", 但display來說是一流的.
TDK收藏家,好正{:1_377:}
6吋咁難買都買齊哂:help:
架電單車係邊間廠嫁 心心眼
tonykhwoo 發表於 4-3-2015 11:49 PM
架電單車係邊間廠嫁 心心眼

師兄指邊架??
catwoman果架是mattel出的, ie呢架:

圖一有埋batman果架是桂正和那款, ie呢架
http://www.toywizard.net/bandai-batman-dark-knight-and-batpod/

都係出o左就買, 無話難買啦~ (依家就真係難) 為o左bat signal只好食晒成set...
jeffloh 發表於 5-3-2015 12:03 AM
都係出o左就買, 無話難買啦~ (依家就真係難) 為o左bat signal只好食晒成set...

Mattel我有巨型版TUMBLER第2同第3代,Miss咗第1代電動版,另外我仲有佢果部林寶堅尼都係Mattel出坐到兩個4吋Bruce Wayne同BATMAN入去,有普通形態同攻擊形態

TUMBLER其中我有兩部遙控版,黎緊仲要買MAFEX 2.0隻BATMAN同下個月部BAT POD
:(

Mattel之前出過部THE BAT不過無買,即係彈隻BATMAN出黎果部
孫行者 發表於 5-3-2015 12:21 AM
Mattel我有巨型版TUMBLER第2同第3代,Miss咗第1代電動版,另外我仲有佢果部林寶堅尼都係Mattel出坐到 ...

師兄果幾款我覺得太兒童向(太多"機關") 所以無入. 我入的多數都只係"得個樣"果d~~