Toysdaily 玩具日報

真人版福音電影予告!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Y ... related&search=   勁正:shiny:只不過係鬼佬拍既:no::die::cool:
我覺得流料.........
COZ當中有幾個場面我O係「謊島叛變」(THE ISLAND)度見過.....
好似唔係堅料...
若果今年上, 冇理由而家都未宣傳...
咁大型既製作...
其實傳左出鬼佬真人版傳左好多年........""
原文章由 Horus 於 12-5-2007 01:31 AM 發表
其實傳左出鬼佬真人版傳左好多年........""

若果我冇記錯, 應該係差不多2000年冇耐就傳...:o
假野就唔好再提了= =
頭像被屏蔽
原文章由 supermodehk 於 12-5-2007 02:16 AM 發表
第五元素, 謊島叛變, Hooligans(魔戒男主角果套), Matrix, Constantine, Spiderman & etc
全部combine就變左EVA trailer
呢d 假EVA trailer俾人post左幾年幾萬次都仲有人信
出post果個一定信左先

WELL=-=我淨係認得the island既女主角....魔戒個男主角....同spiderman的mj=-="
算吧啦...出面坊間咁多尼d假片....好易令人信.....
我諗樓主都係以為係真既先post 過黎...抱住報料心態o者.....無謂咁話人丫~~~

但話時話=-="真人版真係傳左咁耐都冇有消息=-="甚至連真人版既駕駛服& eva設定都出過....
真係唔知到底要搞到幾時=-="
原文章由 Horus 於 12-5-2007 02:31 AM 發表

WELL=-=我淨係認得the island既女主角....魔戒個男主角....同spiderman的mj=-="
算吧啦...出面坊間咁多尼d假片....好易令人信.....
我諗樓主都係以為係真既先post 過黎...抱住報料心態o者.....無謂咁話 ...

係呢個情況, 真係好擔心出d咩出黎...
以前諗拍真人版, 日本人做返實好正...
但係有左惡魔人, 鐵人28等等真人版出現, 真係好驚得個似同靚, 會好悶...

相反荷里活製作就唔同晒, 正呀應該...
點不知出套老變, 係做得好靚, 但係同原著差咁遠又覺得唔掂, 扭曲晒...
頭像被屏蔽