Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Avengers: Age of Ultron: 1/6th Captain America Collectible Figure

有無話係金屬盾?http://www.toysdaily.com/
nlhung2005 發表於 25-1-2015 10:50 AM
H 記D野向未來樣樣都留一手架啦!出得似樣下隻點算

我都覺得唔多似
得一隻便服版CA2
呢隻都係PASS留番之後既CA3:ar:
whitedol 發表於 25-1-2015 12:32 PM
有無話係金屬盾?http://www.toysdaily.com/

the shield is diecast.

謝謝!謝謝!謝謝!謝謝!
比你們講到15/16唔知訂唔訂好……:angry:
對隊長有大愛可以訂,對冇ca2既可以訂,對有ca2既呢隻堅可以放棄⋯頭雕配件幾乎一樣⋯唯一可取真係套戰服幾靚囉(完):(
點解佢做黎做去
都做到chris evans個樣木口木面
自問對隊長大愛,自己有訂CA2雙人SET,
見到頭雕頭盔配件熟口熟面一定唔好受,
不過為咗套新衫一定照買。
如果CA套衫眼見到有分別都唔賣得,HT一定頭痕緊雷神同Hulk點算…
:78:咁來以來一隻CA都無入過,呢隻有雙頭雕可以考慮下~~!
我就有理冇理訂左先, 免得到時套戲超好睇先後悔冇訂到, 再者我點都唔信隻嘢一派貨就跌價, 唔鍾意最多未原價放出去.:78:
靚係靚,不過不是大愛,可以pass....留彈藥隻hulk buster!{:1_220:}
eb1815 發表於 26-1-2015 06:37 AM
我就有理冇理訂左先, 免得到時套戲超好睇先後悔冇訂到, 再者我點都唔信隻嘢一派貨就跌價, 唔鍾意最多 ...

跌都唔奇架,而家幾乎隻隻都跌,特別呢隻隊長同之前隻CA2嘅咁似,跌硬。
ChiuJai 發表於 26-1-2015 09:20 AM
靚係靚,不過不是大愛,可以pass....留彈藥隻hulk buster!

Hulkbuster太大隻,未必入。已入mark 43.昨天已訂埋隊長。ultron 就一定訂
the set looks reasonable with head and helmet accessories since I did not buy the double set of CA2

normally planned to buy 1 bad guy, 1 ironman and BW, no Thor before so maybe buy this time, not sure about CA...
其實係咪會有戰損版?
因為隊長個盾會裂wo照計