Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Avengers: Age of Ultron: 1/6th Captain America Collectible Figure

eb1815 發表於 24-1-2015 11:14 PM
頭雕睇黎睇去都同 CA2 差唔多, 點解佢會話係新製?!

個頭雕無話新製..只係話重新塗裝即係油過..正視改做斜視

美國隊長強勢出擊!

全球期待的2015年Marvel超級英雄猛片《復仇者聯盟2:奧創紀元》將於數月後便正式上映!為迎接這部鉅獻的來臨,Hot Toys繼早前推出Mark XLIII獲粉絲熱烈支持,現正式隆重推出1:6比例美國隊長珍藏人偶!這款珍藏人偶備有兩款全新塗裝的頭雕、細緻剪裁戰服、含磁石功能的合金美國隊長盾牌以及特別設計的地台
我有CA2 夜行set裝,不過都會訂呢隻,起碼雙頭雕同磁盾,Good!
相信會入,係小弟第一隻Cap!

下一隻會唔會係黑小姐呢?
請問有冇師兄記得A1個時個閞訂次序?:no: I
期待下一隻開訂中.
NKenny 發表於 25-1-2015 12:43 AM
請問有冇師兄記得A1個時個閞訂次序? I
期待下一隻開訂中.

佢今次真係用之前display個10個台既其中一個做base。。。
咁既話我比較好奇係咪真係出多隻IM....
supertom 發表於 25-1-2015 12:52 AM
佢今次真係用之前display個10個台既其中一個做base。。。
咁既話我比較好奇係咪真係出多隻IM....

一定出,IM 呢條水最搵到錢,只能說佢冇任何商業理由唔出...
NKenny 發表於 25-1-2015 12:43 AM
請問有冇師兄記得A1個時個閞訂次序? I
期待下一隻開訂中.

好似係 Hawkeye, Fury, Cap, Thor, Black Widow, Loki, Mark VII, Hulk?
this time the head and body of CA is more pretty than before
the previous one really so 平胸!!Fuc K
2littlemoney 發表於 24-1-2015 08:49 PM
上星期行好時點見 CA2 想買(未買過 CA),不過一見個
價錢  $3380 即刻嚇親冇買,今日見  secret base 出新 ...

set裝定單隻呀?

其實有無人覺得steve個頭雕好似怪怪地?唔夠似樣……
利申:一隻ca都無 宜家必訂
2littlemoney 發表於 24-1-2015 08:49 PM
上星期行好時點見 CA2 想買(未買過 CA),不過一見個
價錢  $3380 即刻嚇親冇買,今日見  secret base 出新 ...

呢個只是店舖價,你上也苦睇,根本無也點炒起過!:78:
BESTOFANDY 發表於 25-1-2015 03:12 AM
this time the head and body of CA is more pretty than before
the previous one really so 平胸!!Fuc K

之前官圖不是平胸,但大貨就……所以今次也可能是官圖無限美,要看出貨實物
wuhiufung 發表於 25-1-2015 06:50 AM

唔夠似樣仲訂?為何不再等CA3,也許新頭雕?
wuhiufung 發表於 25-1-2015 06:50 AM

H 記D野向未來樣樣都留一手架啦!出得似樣下隻點算
ilove12inch 發表於 25-1-2015 10:37 AM
唔夠似樣仲訂?為何不再等CA3,也許新頭雕?

因為好鍾意套衫 係佢個頭好似唔夠真人個樣後生