Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Avengers: Age of Ultron: 1/6th Captain America Collectible Figure

睇A2隊長造型,想到成team都係跟A1六成相似(Hulk九成?),對我地呢D有A1,家中又無位的fan來說,抉擇係痛苦的!(亦係玩玩具樂趣之一)

我仍在嚴選考慮當中,開得呢CA缺口,一定就逢!逢!逢!逢!逢!成team A2!擺係邊?唔知!

魔鬼忠告:新手入坑?唔使考慮!無情地買吧!特別係鷹眼,未出過ver2!罕有!
唉好悶
出番局長可以嗎
Endless 發表於 24-1-2015 07:22 PM
唉好悶
出番局長可以嗎

贊成!果時未入坑,不過請重雕新頭!
今日太忙。聽日去preorder
我都唔明點解仲有人訂
CA次次都係伏,次次都貨不對版,仲要差好~~~遠!
咁都接受到........
上星期行好時點見 CA2 想買(未買過 CA),不過一見個
價錢  $3380 即刻嚇親冇買,今日見  secret base 出新
CA 仲平一倍有多所以即訂! 今次 d 炒家嘔血了!
隻隻都咁上下,無乜新意,身形都係差!
真係無新頭雕咁開心?如果雷神都無新頭就真係德政喎。
但如果恃住套衫唔同先用舊頭,雷神有新頭就正福佳了。
kit13601 發表於 24-1-2015 09:07 PM
隻隻都咁上下,無乜新意,身形都係差!

始終 hellboy 身形最正,經典!

咁耐CA出過幾多個version? 我數到好似7個
其實呢個價,有兩個頭玩,算抵玩。可惜我已有ca2 set。
terminator 發表於 24-1-2015 09:24 PM
咁耐CA出過幾多個version? 我數到好似7個

計埋便服那隻,呢隻是第八隻
First Avenger, Rescue Uniform Ver., Star Spangled Man Ver., Avengers, Golden Age, Stealth Strike Suit, Steve Rogers, Avengers 2

Avengers Age of Ultron : Captain America - Shared by Hot Toys Secret Base
今次係俾無訂CA2之新客, 純係市場策略, 不過多個頭雕都無壞!!!
頭雕睇黎睇去都同 CA2 差唔多, 點解佢會話係新製?!