Toysdaily 玩具日報

樓主: 2littlemoney

[分享討論] 有冇師兄覺得其實 secret base 可以摺左佢?

me too 開始慢慢脫坑,,,或超嚴選..........
too many new versions , esp for the members of AV, it has new version in each yr
呢個post真係多膠魚,之前兆萬排街又 X ,而家有20樓又 X ,關你膠事咩
蒙眼佬 發表於 15-9-2015 09:01 PM
呢個post真係多膠魚,之前兆萬排街又 X ,而家有20樓又 X ,關你膠事咩

C Hing 唔駛咁慶, 樓主諗法只係太過 straight forward 同埋未識從「真正」做生意角度諗啫。 我建議佢直接將自己寶貴嘅意見send去俾HT,  或者HT會恍然大悟,出乎意料地頒過最有遠見奬過佢! :he:

PS: 我亦認同某啲C Hing嘅睇法, 質疑HT 而家喺兆萬間舖嘅真正價值同作用!
ironmantoy 發表於 14-9-2015 11:32 PM
其實我都係因為上完SB覺得好正先正式入坑
見舊既原來會無現貨就即刻訂新個d驚死遲d又要捱炒價..
所以 ...

其實Secret Base對於好多外國Figure迷黎講根本係聖地
好多外國玩具迷既 Bucket Wishlist 都有 Hong Kong.Secret Base份

只係我地住喺香港,成日上去先覺得普通姐
Yes, simply the best (Display) toy shop in HK {:1_203:}
我想講個鋪是買回來的...你唔中意可以唔去。之前的產品你自己唔訂是你問題。