Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A Toys - Megatron

個頭size好似比之前灰模好, 唔係大頭仔.
估計成隻有19-20".

唔好太貴同唔會好似老麥咁流, 做唔比例應該都會入. 咁就唔洗砌takara隻模型
希望做得好d..................
mj23 發表於 5-2-2015 11:08 PM
個頭size好似比之前灰模好, 唔係大頭仔.
估計成隻有19-20".

麥sir因為一種色咁滯,影相出o黎無哂層次,不過估計實物應該會好好多....所以7仔今日網版截訂,都係乖乖比錢.....:(
72吋Figure 發表於 5-2-2015 11:49 PM
麥sir因為一種色咁滯,影相出o黎無哂層次,不過估計實物應該會好好多....所以7仔今日網版截訂,都係乖乖 ...

一啲金屬感都冇.
3A產品質量已經一般, 仲要賣得貴, 而家連顏色都..........做成咁??? :*
有冇師兄訂咗想放呀?我想訂呀
可以去7仔同超人,重收緊訂喎……:!
AVP仔 發表於 29-3-2015 03:55 PM
可以去7仔同超人,重收緊訂喎……

7仔問左已截訂,師兄可否私信我超人地址呀?謝謝!

thx for redricky 既 sharing. 被遺忘了的老麥, 出貨ready啦。我俾90分。好似好ok。隻腳直一直吾再大八字, 視覺上瘦番好多...頭雕 so good  very nice
同最初既官圖/展品比, 頭雕好明顯已修改。官圖真係好趕客, 所以我無訂。相信實物D色會更靚。打算後追:p  

感覺瘦番好多:)
隻眼有雕花,做得好過bee!!

thx cn 玩家 (Zhawanzi) sharing. 再上毒圖

口水都流啦, 再 thx 另一 CN 玩家 sharing

吾知大家重記吾記得 3A 官圖 , 老麥亮燈後, 隻眼幾嚇人牙。衣家好得多。

3A 今次真系有誠意, 張官圖既缺點改良後才出貨 。吾洗我地硬食官圖隻麥。良心之作:)  可動應麻麻, 但收貨啦。

好似可動一般, 買返黎站屍多