Toysdaily 玩具日報

查看: 31490|回復: 108

[3A/ threezero] 3A Toys - Megatron

From WO3A
http://www.worldofthreea.com/thr ... nnzcpsar8n8wilwnzfr

MEGATRON!
in Bambaland, Pre-Order, Transformers, Megatron
On sale at Bambaland starting Jan. 30th 9am HK time

個大佬出成咁,仲點叫人買埋佢之後D跟班?
請3A 考慮清楚應吾應該再改好D
先大黃蜂後麥加登,大家破財了
頭像被屏蔽
感覺一般:(   ....................
好想入,但比例好似有D怪。
點解要出落難麥sir......
如果之前流傳文哥果張灰模圖係真既,似乎3A除BEE以外都加入左設計者(或負責人?)強烈既個人風格
文哥身形都已經有出入,呢隻更甚...
舊化係好靚,但欠缺機械感
如果要我讚,驟眼睇我會覺得頭雕好靚,還原度甚至比BEE更高(但縮圖未必準確)
個人好鍾意落難megatron嘅設定,但覺得3A呢隻唔夠殘.....

not as good as bee wor, I expect more from 3A, but dont think they will improve much this time...

the mechanical part not as detail as the bee and over-simplified, and the legs look a bit short???
會唔會有正常版既頭換:handshake:???
呢個麥sir好想入,但認同上面師兄認為唔夠機械感
落難都咁肥仔...身型圓潤左小小...  舊化重手得滯, 訂左BBB, 呢隻要睇下實物先~ 期待!!
我覺得
身形太圓滑,機械結構細節位簡化左,
宜家感覺太扎實,落難麥SIR應該要有D甩皮甩骨FEEL
niknay 發表於 22-1-2015 01:03 PM
我覺得
身形太圓滑,機械結構細節位簡化左,
宜家感覺太扎實,落難麥SIR應該要有D甩皮甩骨FEEL

同意+1
如果大家加少少想像力,將呢隻麥SIR既舊之係腦海將佢變成灰模(或理解為全隻淨色)
唔難發現除左頭雕有破損
麥SIR其實無論身形同輪廓都好硬淨好完整,線條亦好鋒利
全身機械位甚至比BEE遮蔽仲好
完全無戰損既感覺