Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 奇趣做八五折

yugi 發表於 12-1-2015 10:32 AM
我都試過見佢有盒野比其他分店平但一拿上手見條膠紙開左的

係陳列過再賣 .....?
frankie 發表於 12-1-2015 03:14 PM
係陳列過再賣 .....?

唔知, 不過佢個場咁多細路我唔排除係d細路多手

x 2
真係好strange...

呢頭寫左 "selling the 老番龍珠"果頭又話"I am not saying they are selling 老番"..

Anyway, 老翻or老番 ??
Bad QC 等餘老番 ??:(
redfish 發表於 12-1-2015 02:55 PM
http://www.toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=233732&pid=7407904&fromu ...

係大本型個間都見有............

These are the products that cannot pass the QC test, thats why they don't have bandai official sticker
If you want to argue it is 老番 or bad QC, I suggest you go to shop and ask directly.
剛去完換,態度好好無留難。
乳豬仔 發表於 12-1-2015 06:40 PM
剛去完換,態度好好無留難。

但都唔敢再買掛:time:

好在之前買既野又冇事
乳豬仔 發表於 12-1-2015 01:33 AM
我去紅磡買Q版電影文,佢拎俾我見盒有d殘不過裏面好乜野去俾錢。

點知頭先開盒發覺無膠紙,開盒入面咭紙 ...

是否普通版......

kid logic 個隻電影文,應該是普通版。
殺人貴 發表於 12-1-2015 08:44 PM
但都唔敢再買掛

好在之前買既野又冇事

我都幫襯好多年,希望今次係個別事件。
這家如果價格打折,而且又可以刷卡,真的算很划算的。
gapkwan 發表於 12-1-2015 04:36 PM
If you want to argue it is 老番 or bad QC, I suggest you go to shop and ask directly.

依家係講緊你話 : "selling the 老番龍珠"果頭你又話"I am not saying they are selling 老番"......
只係有興趣想知你係話肥趣係咪賣老翻先 ?

老番 or bad QC由頭到尾都係你講 , 有乜argue 唔argue ? 邊個同你argue ? 你咪自己去shop問下 lor
85折真係唔多吸引~
但就個人而言~
去奇趣買玩具真係貪佢可以刷卡~
最岩成日身痕又未出糧嘅我XD
仲有無鋪有GAOGAIGAR????