Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 奇趣做八五折

frankie 發表於 11-1-2015 02:38 PM
你個reply 係咪應該覆8樓 ?

手快回錯咗唔好意思
原來北角都有份,等我都過去睇下先:D
剛又落去北角店睇下勇者王冇磁力鐵甲人冇!pg unicorn 又冇!部份MG价還可以!係對萬能俠頭叫平過出面
我上星期去肥趣, 睇中兩件玩具, 但嫌價貴, 無買, 諗住大減價, 今日去睇, 頂, 兩件玩具個價不約而同加左, 1件由兩魚找廿五加到兩魚三蟹五, 一件由四魚廿蟹五加到五魚找廿蟹五, 根本減黎沒意思:ar:
先加價再扮減價,其實個價重貴過之前,百x,惠x呢類超市經常都出呢類賤招呃人!
我去紅磡買Q版電影文,佢拎俾我見盒有d殘不過裏面好乜野去俾錢。

點知頭先開盒發覺無膠紙,開盒入面咭紙有摺角,跟手有兩張說明書!

都算,我唔係玩盒。我一拎上手就見到個腳失頭位花咗,即係分明賣二手野俾我!

聽日去嘈佢!大家買野真係要小心!而家新人越做越差!
黃埔店大左行得舒服d, 但好多野好似無賣咁, 例如figma:ar:
奇趣D玩具

好多時都係千年老貨

The latest news is they selling the 老番龍珠WCF toys布歐篇, 178 a set, 北角仲過份,98蚊一隻當正版賣
乳豬仔 發表於 12-1-2015 01:33 AM
我去紅磡買Q版電影文,佢拎俾我見盒有d殘不過裏面好乜野去俾錢。

點知頭先開盒發覺無膠紙,開盒入面咭紙 ...

我都試過見佢有盒野比其他分店平但一拿上手見條膠紙開左的
乳豬仔 發表於 12-1-2015 01:33 AM

點知頭先開盒發覺無膠紙,開盒入面咭紙 ...

唔係呀!!咁都得:no:

去依d店舖唔係貪佢安全咩
gapkwan 發表於 12-1-2015 10:19 AM
The latest news is they selling the 老番龍珠WCF toys布歐篇, 178 a set, 北角仲過份,98蚊一隻當正版賣

師兄你意思係佢有賣老番??????????
殺人貴 發表於 12-1-2015 10:32 AM
唔係呀!!咁都得

去依d店舖唔係貪佢安全咩

我就係抱住呢個心態先無乜 check,點知出事了。
I am not saying they are selling 老番. But if you want to know more, go to either Hunghom shop or North Point shop, you will see that the one selling in North Point don't have any official Bandai sticker, and you can even see how the bad QC when you go to hunghom shop and see their display !
gapkwan 發表於 12-1-2015 02:29 PM
I am not saying they are selling 老番. But if you want to know more, go to either Hunghom shop or No ...

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 7904&fromuid=66