Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 奇趣做八五折

係!和富中心!我住北角成日去行下睇嘢!
入左勇者王香港回歸淪陷價
係旺角見到二牛找一但肥趣勝在有得用信用咭
但買其他野唔小心冇為意特價品冇八五折 :$
d野唔見得特別平~,~
見折咗∼但個價都毋使我嘩一聲出來:42:
frankie 發表於 10-1-2015 01:26 PM
你住荃灣唔係自己去睇清楚d咩 ?

請提供黃埔總店的新地址,謝謝!
Agito 發表於 11-1-2015 07:38 AM

舊址的後一條街, 近大街角位
yazoo1667 發表於 10-1-2015 03:55 PM
樓上師兄我住北角荃湾我諗有咋所以叫你自己去睇下

你個reply 係咪應該覆8樓 ?
yazoo1667 發表於 10-1-2015 03:58 PM
唔止黃埔!北角都有折我買左勇者王同萬能俠兩個頭都有八五折

值得去望望 , thanks a lot....

Agito 發表於 11-1-2015 07:38 AM

我都唔知 ! 俾我就會自己上網search...
玩具大亨 發表於 10-1-2015 11:49 PM
見折咗∼但個價都毋使我嘩一聲出來

肥趣好多時都貴過外面 , 平日都好静無乜野睇 , 我果區無肥趣所以好少特登去 ,

佢有時會入d冷門貨重好平:handshake:我都係收倒風有貨到又或者做折先去.
油塘同將軍澳都冇勇者王賣了。
佢荃灣店近大窩口,荃灣是很大的,我要搭車落去成15分鐘
黃埔總店岩岩哂十幾蚊船費去過,
只買玩具的大大不去也罷!

地方係大左,雖然有個好靓的玩具櫃,
但玩具部細左,好多舊店的玩具都唔知
去左邊:53:,特价果D都係死貨,無乜好買。

經過可以去睇睇,特登去就無謂去總店,
和北角店,其他店唔知,去過的大大可
報告。
They have all sort of choices which is good and sometimes they give out discounts which is good too.... but the important thing is that Wonderland have POOR service and their attitude is horrible... A little customer service and some professionalism won't hurt... seeing their staff is like seeing those staff playing around in Macdonald's.