Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 3A TRANSFORMERS - BUMBLEBEE

其實有幾多人會日日開著bbb眼燈黎display
熄左見唔到其實ok丫,唔洗為左一棵樹而放棄一整個森林

不過我有個新問題
有無師兄見過bbb心口對"車頭燈"開著過?官圖有光嫁bo...
72吋Figure 發表於 22-5-2015 01:27 AM
希望對眼可以做返似電影版,同埋奶咀位輕輕細返d就好喇~

如果真這樣改 正好多阿~
Knightmare 發表於 22-5-2015 09:03 AM
其實有幾多人會日日開著bbb眼燈黎display
熄左見唔到其實ok丫,唔洗為左一棵樹而放棄一整個森林

其實都同意Ching講法,基本上買返嚟之後應該都唔會長開盞燈,好似我之前買果d ironman都係買返嚟果陣著過一次咁大把~ :p
老實講, 就算佢唔改都係現時最正果隻可動BEE~

有新圖出, D圖 質素唔係幾好,自己去
http://tieba.baidu.com/p/3814067634

背部軑呤好似有小改進, 但眼仔同七仔 display一樣有D怪。好似依隻hasbro咁:@

訂左,中伏了!!!!!
好貴= =....玩隻鞭佬已經肉赤,大黃等包膠後再決定!
因大愛呢隻一早訂左~~睇左7仔隻實DEMO更心急到貨~:handshake:
6月都去左大半了,,,,仲未有師兄攞到????:what:
[quote]新手mm

我都想問左好耐,好怕無啦啦推左個舊帖但原來又未派貨,無謂令其他師兄空歡喜

3A今次搞邊科
文哥未開訂都算,點知連影都未見,BEE個SHIPPING又遲遲未更新

TD又係唔知搞邊科
成日回覆人地留言既時侯成段字食到一隻都無,又遲遲唔解決:blame:
真係等到花兒也謝了,希望下星期會開始送貨啦!
雖然我好心急bumblebee派貨, 但更加心急想見到文哥嘅相........
我反而想佢搞好對眼先好派貨

JULY 4TH 2015

Shipping Early July

WBR | Mars + E.D.O. Commander Set
Halo | Master Chief

Transformers | Bumblebee Retail Edition
Tomorrow Kings | Heavy Duty Slicer Grenade Replacements
Shipping Mid July

3AGO | 7 Bones Oya Kyoku
WWR | Evol | Civic Defense Birdcage
WWR | Evol | Battlechild Set
WWRp | RPU Dropcloth Set
Fong John T-Shirt
WOIP | CNY Miyu
WOIP | Hampstead Latex + French  
WOIP | Herbst Grave Pascha
WOIP | Weib Mutter Lizbeth
Shipping Late July

WOIP | Bareback Rider
WOIP | Shade Caster
Marvel | Iron Man Ghost
Miss + Mrs | Smiley Nabler Guys
WWR | 13th Cavalry Commander Bramble Mk2
WWRp | 13th Cavalry Commander Bramble Mk2
Halo | Spartan
Tomorrow Kings | Heavy Duty Slicer 3AA Loper

以上為3A最新官方Shipping Schedule,轉自3A官網

Schedule提到
Transformers | Bumblebee Retail Edition(零售版)會於七月初發貨

而經官方BAMBALAND訂既"網購版"(Exclusive version)則隻字未提
(3AFB有大量人兄問緊Retail Edition係咪等同BAMBALAND網店買果隻,以我理解網店不等同零售,惟至今3A至今仍然唔出黎解話,只能引來各方猜測)

我真係好無言......
隻BEE都整好左,反而俾條外星燈柱阻住Exclusive version派貨?
當日五月,從來無見人會追你3A派貨(當然仍會有開訂後半年派貨既合理期望)
係你3A自已爆出話6月有得SHIP
搞到大家幾鬼開心
點知成個6月過晒
Shipping Schedule成個月空白一片
好喇俾人FB追數喇,就講到唔關自已事(3A原文:We are awaiting a shipping update from the factory regarding Bumblebee)
然後再等多一星期,終於出左上面個Schedule

喂大佬,你官方從來無Retail Edition賣既,係你自已同零售商拆既
而家反而一批支持你網店既買家完全無著落?
OKAY,你未有貨派,燈柱累事?無問題
但你可唔可以清楚D交代下情況?
講下出貨期呢?唔得就講下咩事要延期呢?唔講得原因,咁明確地講聲網版未有貨派都得掛?
我收遲多幾個禮拜貨唔緊要,但我都想知而家去到咩進度
而家打一拳先至嘔一句,3A既CS俾我印像就真係唔多得

隻眼希望改好佢....