Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 3A TRANSFORMERS - BUMBLEBEE

下隻九成會出星星叫!
koo9726 發表於 13-7-2015 12:13 AM
下隻九成會出星星叫!

3A 早前已公佈會出星星叫~不過又延期咗.....:42:
72吋Figure 發表於 13-7-2015 01:25 AM
3A 早前已公佈會出星星叫~不過又延期咗.....

照等!!!!!星星叫應該不錯!
koo9726 發表於 13-7-2015 05:33 PM
照等!!!!!星星叫應該不錯!

3A嘅能力出星星叫, 神似度應該無咩問, 只係星星叫雙腳咁幼, 如果做得唔好, 會好易出現腳軟問題....:(
孩記LEADER CLASS 星星叫, 變到形又幼腳都企到, 3A冇奶油整唔到吧
bumble bee 應該未得住, 好似仲改緊.
mj23 發表於 15-7-2015 04:34 PM
bumble bee 應該未得住, 好似仲改緊.

問7仔老闆仲話7月中派貨,如果真係要改眼,甘應該8月都未到貨.......白開心:help:
其實會唔會有機會7仔隻bbb會有現貨架:$
如果佢地真係改返好Bumblebee對眼,我唔人介意等多陣
T兄 發表於 15-7-2015 06:04 PM
其實會唔會有機會7仔隻bbb會有現貨架

我6月中問過,話(應該)會有小量,利申已訂
72吋Figure 發表於 15-7-2015 08:10 PM
如果佢地真係改返好Bumblebee對眼,我唔人介意等多陣

上官網或email反映吓.
我估改都唔係改對眼, 因為要有LED, 應該有啲限制. 我就寧願佢冇LED, 但跟返套戲好過
[quote]mj23
咁就真係要等佢好消息啦:p
七月都已經黎到月中
唔好話網版未見影,連說好的Retail Edition都已經潛水潛到去地球彼端
要等我唔介意,但可唔可以唔好一次又一次將已公佈既事情彈票再彈票...
都等左你半年有多,如果你仲係為求完美有野想改,FINE,你咪改,我仲等得
但唔好講完話有貨交,但係到左期找數又唔出聲,俾人追喇,又去賴工廠(雖然工廠可能係事實,但推卸始終唔好睇)

對於改唔改,又或者改乜野已經無乜感覺
改返唔好金魚眼當然好,但亦希望唔好影響到戴面罩時雙眼既透光度

繼續等呀等...:sleep:
mj23 發表於 15-7-2015 09:32 PM
上官網或email反映吓.
我估改都唔係改對眼, 因為要有LED, 應該有啲限制. 我就寧願佢冇LED,  ...

就算係LED,其實改對眼應該唔難,Prime 1 Studio 隻 Bumblebee都做到,3A無理由唔得....
不過到依家為止,Prime 1 Studio 嘅 Transformers 仍然係最似,但價錢真係好貴:(

轉載自https://www.sideshowtoy.com