Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 3A TRANSFORMERS - BUMBLEBEE

2littlemoney 發表於 24-12-2014 10:17 PM
today asked metro comics, retailer version only $2730!
$150 cheaper than HT, metro comics should be ...

某group 好似2400

dvddvdhk 發表於 25-12-2014 09:18 PM
希望出年第一季有貨收就好勒 !! 而家好期望柯柏文會出成點呢 ?

睇完柯柏文灰模圖, 好似唔太得, 頭太大, 所以唔敢訂bumblebee, 免得到時柯柏文出得差唔入, 又入咗隻bumblebee, 唔上唔落

其實老變好多廠出,講不變形但可動暫時只有3A 呢隻最detail
文哥就梗加多廠出,3A 出得好就買,唔好就pass

mj23 發表於 29-12-2014 05:52 PM
睇完柯柏文灰模圖, 好似唔太得, 頭太大, 所以唔敢訂bumblebee, 免得到時柯柏文出得差唔入, 又入咗 ...

請問可唔可以SHARE出黎?
Knightmare 發表於 19-12-2014 04:33 PM
手機相傷眼勿怪

已改善問題

雖然都幾好,但仍有待改善!
sabaoth 發表於 30-12-2014 09:16 AM
請問可唔可以SHARE出黎?

感覺上係胸太細...................
如果張圖係真,咁暫時未覺文哥有幾吸引:78:
如果體型唔大改善,我會只買BEE唔買文
或者等上色同活動POSE可能會改觀(希望..)
官网唔見左隻 bumblebee, 係米已經
截左 pre-order?
唔係今日話文哥開訂嗎?
looking forward to OP:handshake:
3A 2015
January 14, 2015
2000AD 系列的 Judge Death 1:12 人偶已在 3A 的網店發售。我們亦會推出 Judge Dredd、Robo-Hunter、ABC Warriors 故事中的 Hammerstein、及其他 2000AD 系列的角色。

明天我們會發售2015年的 3AA 會籍。

以下是我們將會推出的產品:

Evenfall 系列的 Thug、Totem SWAT 及 Aliens
Transformers 系列的 Optimus Prime、Starscream 及 Megatron
DC 漫畫 Men of Steel 系列,第一個產品是 Batman
World of Isobelle Pascha 系列會推出 24" 和 12" 的人偶,新角色會陸續出現
Marvel 系列,接著推出的是 Ultron、Spider-Man、Captain America 及其他人物
Bungie 的 Destiny 遊戲系列,第一個產品很快便會發售
WWR SOTF 系列,包括新設計的機械人及人物
3AGO 8" 系列
女設計師 Crystal Jade Vaughan 的產品
VALVE 遊戲系列,包括 Half-Life 2 遊戲中的 Dog 機械人、Gordon Freeman 及 Alyx Vance
Parade 系列的產品
Reservoir Dogs 系列
Siuyin 的 Syoupee 系列
World of Frederator 系列,產品是 Frederator Studios 的卡通人物
Popbot 系列的 Tomorrow King、Adventure Kartel 系列、及其他產品

轉自http://www.worldofthreea.com/chinese/

尖叫吧各位ching:Q
快d出相!!!!!!!!!!
is the ultron 1:6 scale?
博派真係得兩隻,咁買埋文哥就收工