Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 3A TRANSFORMERS - BUMBLEBEE

2littlemoney 發表於 24-12-2014 12:10 AM
即係同 hulk 一樣?

Hulk 42cm高
比hulk高4cm∼
好想買但最好留budget.而家啲玩具一隻貴過一隻
RRAAYY 發表於 24-12-2014 12:41 AM
見到實物有一點失望,覺得沒有了官圖的厚重質感

可能一來是燈光問題,會場太光猛,
二來個版上色偏淡,雖然個原設應該本身係咁,
希望3A可以諗諗計
腳板上果舊野膠感好重,又冇乜做舊化,呢個位幾顯眼,希望 3A 可以執執佢

today asked metro comics, retailer version only $2730!
$150 cheaper than HT, metro comics should be as reliable as HT.
PO'ed. {:1_220:}

2littlemoney 發表於 24-12-2014 01:32 PM
腳板上果舊野膠感好重,又冇乜做舊化,呢個位幾顯眼,希望 3A 可以執執佢

有做舊化..係張相影到爆光唧...
黃色要改改,整體算唔錯啦!非常期待星星叫!
希望出年第一季有貨收就好勒 !! 而家好期望柯柏文會出成點呢 ?
近睇見過實物反而唔想訂....感覺粗糙...膠感十足....
cartoon 發表於 25-12-2014 10:03 PM
近睇見過實物反而唔想訂....感覺粗糙...膠感十足....

唔係咁差呀化? Toy soul 果度因為光線太強爆呔光所以看似膠 d 啫,唔用強光照住效果會好好多架!
呢隻甘貴, 係味可以變形???
smartboy 發表於 27-12-2014 12:51 AM

the price is in fact very reasonable considering the complexity and the size of the
figure. if it were to be made by HT, i think the price will be well over $4000!
smartboy 發表於 27-12-2014 12:51 AM

孩之寶批版權俾其他廠做老變會限制不能變形的。