Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: frankieccc

[詢問] 新手問有關mark42合金版

frankieccc 發表於 31-10-2014 02:00 PM
請問如果入返盒收藏係咪應取出電池?

長期唔玩就最好取出電池.
之前同玩具拆家交收時,佢地話行家之前大手入mk 42, 但而家都未派晒大貨,擇死晒d錢,遲少少應該通街潛水貨。
keithwu516 發表於 6-11-2014 01:23 PM
之前同玩具拆家交收時,佢地話行家之前大手入mk 42, 但而家都未派晒大貨,擇死晒d錢,遲少少應該通街潛水貨 ...

我本來有一隻 點知同事好想要(算係上司- -) 原價讓比佢,如果仲有大貨又好阿,等我可以買番隻,不過我最擔心佢到時候斷手沒保養..隻42咁多問題,到依家都仲有網友求保養單....唉...難得我之前隻42咁靚仔,咁就沒左:42:
28星雲 發表於 6-11-2014 01:53 PM
我本來有一隻 點知同事好想要(算係上司- -) 原價讓比佢,如果仲有大貨又好阿,等我可以買番隻,不過我最 ...

我之前都同好多朋友講過, 遲d買一定有平貨, 其實之前我自己都半信半疑拆家的說話, 但哩幾日眼見米青口口口竟然有大量原價現貨mk 42, 而FB 竟然都有現貨團購。此現象我玩左幾年HT係從未見過。
我已確信將會有大量現貨出街, 我就等跌價再入多一隻mk 42。
keithwu516 發表於 12-11-2014 01:14 PM
我之前都同好多朋友講過, 遲d買一定有平貨, 其實之前我自己都半信半疑拆家的說話, 但哩幾日眼見米青口口 ...

ching. 你說米青現貨賣19魚三?我岩岩經過又吾覺!