Toysdaily 玩具日報

查看: 14417|回復: 34

[詢問] 新手問有關mark42合金版

請問呢隻值得入手ma?見佢難得炒得唔太貴,好似只炒貴多兩三魚
雖是合金, 但呢隻感覺做得麻麻, 不過點唔好你要實物拎上手先感覺到, 千其唔好只睇其他師兄 post 個d靚相去決定入唔入, 因相片通常好多味精成份.
抵玩,go for it
呢隻造得幾好,好價可以入番隻玩下
坦白講,如果不理合金同代表性
我個人就覺得可以揀下其他...
始終出得並唔係真係好好...
再者,後追要留意清楚係米第一水斷手版.......
到時過一排出事就麻煩....
多謝各ching回覆,我追返一部份post,其實要買即係一定要買第二版加一定要有埋保養單?
小弟都好有興趣入手MK42
Ironman 系列只買過 Mark 3, Diecast Iron Patriot
Mark3 是早期產品, 一攞上手既感覺係 "咁輕o既"
最近上網 bid 隻 Iron Patriot, 個人覺得好正, 夠重手, 好有feel
愛國者都有諗過,但有無斷手問題?
venom99 發表於 27-10-2014 11:25 AM
小弟都好有興趣入手MK42
Ironman 系列只買過 Mark 3, Diecast Iron Patriot
Mark3 是早期產品, 一&#25886 ...

係呀,重手有番啲質感,所以我都唔理三七廿一,訂番隻合金版嘅MK3!{:1_220:}
頭像被屏蔽

我都最近都貴兩魚入了MK42。好正。Mk3都有訂。
不如唔好入住,等佢半年後跌到入肉價先買:DD
哈哈忍唔住手係呀虎bid左二牛二魚多d,佢講明係改良版,希望第一隻hottoys無令我失望la
唔急不如等下Av2 改色的Mk43吧
vvvd 發表於 27-10-2014 01:13 PM
不如唔好入住,等佢半年後跌到入肉價先買

目前睇黎, Hot Toys o既 Iron Man 除左重出之外, 好似無一隻會跌價...........