Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Kre-o變形金剛專題討論及分享帖 (25/3 5件作品更新76-81樓 by SAMSUNG)

相當多的款式及變化組合,多謝各位分享。{:1_226:}
玩左kre-o 年幾,都齊左大部分,入手最麻煩就黃色大力神/環球影城/玩具反斗城dvd電影版等,見到同好真係幾開心,更期待樓上師兄以後既創作!!
ps 謝告知battle changers, 已入手了

我只買了這隻XD

我都好想入你果SET
有4隻Kreon加一個博士好抵玩
而且剛好有柯柏文大黃蜂VS黑柯柏文大紅蜂
真係好過癮~!!{:1_377:}
新系列入手~!! {:1_377:}

好多謝女朋友既聖誕禮物~:$我真係好貪心同唔客氣
竟然全部都要晒~:shy:
而且重冇諗住送返d咩比女朋友添~ 開始feel到自己越黎越接近女朋友底線~:53::what:

現在寫緊Menasor既畢業論文
正在燃燒Kreon之魂~!! :*:*:*:*:*
希望今個聖誕可以同大家分享到我係有幾愛Kre-O Transformers啦~!! :)
繼續努力 :*!!
本身我想等一排降價先,
怎知最後同樓主一豦全買了....
有無人知
Age of Extinction Wave 3 Custom Kreons
係咪出左?
我不論淘寶/ebay都唔見有...
但這set應該係2014出的.....
>=<

全都係用手機整影的stopmotion...
冇電腦effect
唔知點解youtube 搞過我D色同解像度
Ac_angel 發表於 27-12-2014 02:01 AM
有無人知
Age of Extinction Wave 3 Custom Kreons
係咪出左?

出既第一天都有格價
見貨量好少
第2天立即買齊SET唔諗咁多

齊SET後第3天再巡鋪
有D款已經賣晒~!!

所以見合理價即買都冇死~{:1_377:}

Age of Extinction Wave 3 連外國朋友都問緊幾時派~
所以我地都只好等下~
有中世紀騎士外型好吸引!! 我都等緊~!!:handshake:
simonlaw26 發表於 27-12-2014 02:32 AM
全都係用手機整影的stopmotion...
冇電腦effect
唔知點解youtube 搞過我D色同解像度

嘩!! 好有HEART!! 睇左2次~內容好熱血!!

好有g1動畫FEEL, 變形過程好正:handshake:

期待續作~!!

Springer 90%

這次嘗試用三變Springer試刀,打算用膠片同筆塗去補充角色細節。

手塗細節比想像中難~ 會繼續努力改善~

追加飛鏢作中距離武器

加返原本應該有既激光槍作遠程武器

相對較滿意既直升機形態

追加官方無重現既Rocket Car形態

暫時盡左最大努力去整靚Springer, 不過製作期間發現原來都好考功夫
整左半日,頭盔與手塗細節都未能滿意
所以暫時報告一下進度,改天再繼續改善不足!!
又幾正WO !!!!!!!!!!!!!!
九龍宋公明 發表於 28-12-2014 11:12 PM
出既第一天都有格價
見貨量好少
第2天立即買齊SET唔諗咁多

AOE3 中世紀入手喇
唔知點解呢款貨周圍唔見有
依家買到勁開心~~!!!!
Ac_angel 發表於 5-1-2015 10:22 PM
AOE3 中世紀入手喇
唔知點解呢款貨周圍唔見有
依家買到勁開心~~!!!!

好消息~!! :shiny:
我都巡下鋪先~!!
九龍宋公明 發表於 5-1-2015 10:50 PM
好消息~!!
我都巡下鋪先~!!

(不是廣告MODE)我周圍搵就唔係好見有,我係某拍買的(不是廣告MODE)
希望你都能找到大家的心頭好~~