Toysdaily 玩具日報

[最新報價] MP-14 ALERT 再販(非日版) 已返貨

隻MP 14 都想買多隻

如果米青真係無, 我都有返隻:unhappy:
老實講,每次hb突然有貨,佢真係快d,係快d比佢走貨。唔心急等一下,5魚找一算貴。
csysimon 發表於 23-10-2014 10:03 AM
我都係HOBBY FANS
上星期入左MP01

師兄,係隔離論壇你話買mp01我都唔係幾信,你係呢邊確認了,你真有米!個價真係。。。。。 你的版本是否last shot?
mythsgod 發表於 23-10-2014 10:20 AM
恭喜 師兄 能入手 mp-01 這神物, 這隻真是設計用心, 既有手感, 用料亦不馬虎, 重點是想後追也貨源不多, ...

後追左mp10日版~~ 美版返有d心動買多隻~~
五魚真係太貴 :Q
fTmxM 發表於 23-10-2014 12:16 PM
師兄,係隔離論壇你話買mp01我都唔係幾信,你係呢邊確認了,你真有米!個價真係。。。。。 你的版本是否l ...

隔離網果到唔方便話買左{:1_222:}

我果日上去訂二隻玩具, 我見果到有MP 01L,

問佢係咪返左貨, 佢話日本搵返黎, 我同佢講果時我去日本想買二手, 15000YEN, 佢都話平, 問我做乜唔買{:1_207:}, 因為二手同唔方便....跟手我比張我張信用咭佢.....:63:

所以我點解要話自己要努力搵錢,
頭像被屏蔽
MP 12 跟住樓下孤仔有會場特別版
我無買到
等緊米青果隻:handshake:
csysimon 發表於 23-10-2014 01:13 PM
果到唔方便話買左

勁呀CHING, 呢個價錢都捨得入手......
csysimon 發表於 23-10-2014 01:13 PM
果到唔方便話買左

師兄,恭喜你入到心頭好,我都有MP04 {:1_208:}
mythsgod 發表於 23-10-2014 10:20 AM
恭喜 師兄 能入手 mp-01 這神物, 這隻真是設計用心, 既有手感, 用料亦不馬虎, 重點是想後追也貨源不多, ...

想問hb mp-10返貨知唔知幾錢?同埋想問其實美版會唔會差日版好多呀?因為我淨係訂咗eva版,唔知美版既分別,唔該哂!
mythsgod 發表於 23-10-2014 01:13 PM
這就說不定了, 因為幾個月前的 mp-12 再販, 也是 hb 獨有, 雖然現價不算便宜, 但相比現在的炒價及外國網 ...

我都係HB會員,都時時買野,MP12之前翻出都有同佢買,佢地應有特殊方法拿貨,所以獨家。但我買完之後知道買貴了,其實有其他方法可以買便宜20-30%。當然,有錢的人就做別論。
如接近五魚,我相信都不點爭了吧! :(
csysimon 發表於 23-10-2014 01:16 PM
MP 12 跟住樓下孤仔有會場特別版
我無買到
等緊米青果隻

我都有同米青訂,佢冇貨交就海關見{:1_219:}

但係我覺得佢地應該有貨交,唔知點解我有呢個直覺,希望我是對的。:o
fTmxM 發表於 23-10-2014 03:18 PM
我都係HB會員,都時時買野,MP12之前翻出都有同佢買,佢地應有特殊方法拿貨,所以獨家。但我買完之後知道 ...

要睇邊到入

米青話自己拿到平貨, 但唔知堅唔堅

出面信譽好果D都差不多呢D價

因太多KO