Toysdaily 玩具日報

[最新報價] MP-14 ALERT 再販(非日版) 已返貨

頭像被屏蔽
大黃蜂:44:唔怪得3奶廠定價越來越貴~!!
mythsgod 發表於 31-10-2014 09:08 AM
令我心動的有:
MP-22 馬格斯 (預了延期)
GX-68 勇者王

係喎! 12月有隻exia唔鬼記得咗添! {:1_229:}

我中2隻都ok嘅! {:1_203:}

希望大貨唔咪咁! 不過只係希望..... {:1_222:}
可變戰士 發表於 31-10-2014 01:08 PM
希望大貨唔咪咁! 不過只係希望.....

:no::no::no:....
thiam 發表於 31-10-2014 02:35 PM
大家唔好灰心, 其實Bee仔好可愛.

睇埋ching 2幅圖, 車型已經絕望! :70:

都係人型擺喺度算........... {:1_377:}
可變戰士 發表於 31-10-2014 04:31 PM
睇埋ching 2幅圖, 車型已經絕望!

哈哈, 其實車型O.K. 只係好似師兄你話哉個車頂接合位就真有d... 哈哈. {:1_237:}
可變戰士 發表於 31-10-2014 01:08 PM
希望大貨唔咪咁! 不過只係希望.....

可能模具係咁,又或者裝組時d膠cut得唔好就噴油,我對呢隻冇咩期望,只係想收齊車隊
有合體圖~~不過好似有d問題~~:58:form hktf~

隻腳改左??Roar條尾去左邊??要拆件唔用?? 2隻Scoria變手??

chiman0123 發表於 1-11-2014 10:16 AM
有合體圖~~不過好似有d問題~~form hktf~

右手應該翼龍?? {:1_215:}

就咁睇唔識講, 睇埋上色先! 合咗體個頭又太細! :78:
大黃蜂到底幾時出?
頭像被屏蔽
估唔到mp20訂299,現在要四舊
csysimon 發表於 4-11-2014 08:22 AM
估唔到mp20訂299,現在要四舊

如果未買就算, 唔值4魚. :51: