Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2015年4月 聖鬥士聖衣傳說 第2彈 人馬座 (官圖P5)

sonicking 發表於 24-4-2015 07:41 AM
這會否 follow "Lost Canvas 輝火"?  兩者都是條line第二個和最後一個(應該是), 兩者都有翼. a

Lost Canvas無出落去係有D可惜,故事唔錯,我幾鐘意上屆水瓶座架!
電影版造形改到咁差就算把啦~:70:
zerokit 發表於 24-4-2015 02:00 AM
皇級真係唔錯架,成件藝術品咁,又算實淨。電影雙子同人馬有玩過就知道,絕對比EX做得更好,造型,上色,細 ...

我 agree. {:1_377:}

如果用電影雙子技術做傳聞中既"可動SF" line (我忘記了名), 我一定 buy~
Kaninchen 發表於 24-4-2015 09:09 AM
Lost Canvas無出落去係有D可惜,故事唔錯,我幾鐘意上屆水瓶座架!
電影版造形改到咁差就算把啦~

電影版造形好壞各花入各眼. 但玩具的技術真是一流 :$
sonicking 發表於 24-4-2015 07:41 AM
這會否 follow "Lost Canvas 輝火"?  兩者都是條line第二個和最後一個(應該是), 兩者都有翼. a

輝火條line,當年朕都是批佢會"好掂"
亦是太好,好到d玩家唔識欣賞……
最後一隻起,兩隻止……{:1_203:}
電影版造形真的唔接受, 我寧願買黃金魂
薜安 發表於 24-4-2015 12:51 PM
輝火條line,當年朕都是批佢會"好掂"
亦是太好,好到d玩家唔識欣賞……
最後一隻起,兩隻止……{:1_203 ...

輝火已經昇了天, 電影人馬可能5年後同命, 至少大家都有翼.  {:1_374:}
係咪車田筆下的風格設計一睇就睇得出
係佢既……自然跑得出
抽佢水既作品……可能吹下漫畫仲得
一講到起模造玩具生產大貨賣錢……便現晒形……果d輝火line,光牙line,電影line死不足惜……
遺憾皇級line要死……雖然朕覺得佢未夠好,
亦未至於賜佢死地……
上網查返原來皇級展示過天秤紫龍試辦…
如果出既都會支持…………可惜……
薜安 發表於 24-4-2015 07:40 PM
係咪車田筆下的風格設計一睇就睇得出
係佢既……自然跑得出
抽佢水既作品……可能吹下漫畫仲得

其實 OMEGA 人馬玩具出得好正, 只怪OMEGA其他黃金聖鬥士有點騎騎呢呢, 先無得出, 不過笨大大可出埋天秤紫龍丫
老奧人馬?…
係老現有間鋪display左出來
睇見心口個粒透明藍膠……老年咁大塊
朕已經想反胃……靚係靚在抄返人馬星座形態
既基本美感……好既舊有部份格硬配上新既(又唔好既)元素……最終拖冧整款……最終走上絕路……
估計出埋呢隻就死line X 2:ar:
當孤仔同米青做緊5尾6頭時, 頑仔已下調到4字, 已中射程的各位可以出手了
電影版只有雙魚設計似返個聖鬥士
但電影入面只係個連二打六既角色都唔係...
想佢出玩具...真係要等奇蹟出現