Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2015年4月 聖鬥士聖衣傳說 第2彈 人馬座 (官圖P5)

真心正過雙子, 不過冇打算開埋傳說坑
12月準備出坑~
最失敗係髮型,髮色同個樣,好彩有個頭盔,
呢個系列係唔係唔使著聖衣?係就好,唔會甩皮甩骨
I may buy if the price falls below 250...
ray文 發表於 21-11-2014 03:39 PM
咁又未必wor...........電影版唔太like~

RAY都有唔入的時候:he:

咁梗有既...................:he:因為真係唔太LIKE電影造形~

AnimeJapan 2015 展出

我想佢出 movie 紫龍 同 一輝 , 個造形幾型
算擺拉!本來幾廿萬個黃金版本已經越搞越變質
咁Q耐先出第二款 好明顯唔賣得!
仲要宣佈會出仲勁d既黃金神聖衣!
係人都等儲啦!
笨大咁鍾意自己打自己既?!
完左一套又出勁d  ……
個個都轉晒去黃金魂, 真係講中,  傳說絕對爛尾
剛剛的展覽已無左傳說的影子{:1_374:}
仲有d九唔撘八既友仔話隻傳說雙子點好點靚果陣
朕對法眼都已經批左唔掂啦!!!
討論版有留底既! 鐵證如山!

雙子價跳埋樓!!

今時今日仲有邊條二打六 夠疆企出來同朕對質!!
話掂果班去晒邊呀!!  
係咁正 應該個個月出 炒到上神台啦!

朕再敢 ……誇 下 海 口!!!!!!!!!!!!

傳說再出到落去!
朕這皇位從此不當!!!!!!!!!!!!

akiba showroom

薜安 發表於 24-3-2015 01:46 PM
仲有d九唔撘八既友仔話隻傳說雙子點好點靚果陣
朕對法眼都已經批左唔掂啦!!!
討論版有留底既! 鐵證如 ...

Hmm....我覺得電影雙子的技術正 {:1_377:} 好手感, 有重量.  我不在乎聖衣型態.  如果傳聞中"聖衣可動"用這個技術, 我 buy.  {:1_203:}
妖……人馬座唔係戴冠既咩……=.=

正式又要威  又要戴頭盔……