Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2015年4月 聖鬥士聖衣傳說 第2彈 人馬座 (官圖P5)

電影12宮=可以不理
星矢反而幾靚, 冇儲開都有d想買~
吓~? 差不多成年前本[聖闘士聖衣MYTHOLOGY~10th Anniversary Edition]內文介紹依家先挖番出黎講...?:@
等我仲以為真係有新料添.....
:26:
人仔貓 發表於 27-10-2014 05:08 AM
吓~? 差不多成年前本[聖闘士聖衣MYTHOLOGY~10th Anniversary Edition]內文介紹依家先挖番出黎 ...

果次咩10週年以為有咩大攪作, 點知改色5子神衣........
呢隻人馬更加可有可冇
呢隻靚過電影雙子好多!
唔可以話唔靚,個人可以接受原色或者傷痕版,但係如果B記要直情強製改變角色形象及故事,又勉強將「聖鬥士星矢」呢個對千千萬萬fans 嘅珍貴回憶扯上,真係sad 咗D:help:

聖闘士聖衣伝説 サジタリアスアイオロス

メーカー希望小売価格:10,260円(税8%込)
発売月:2015年4月発売予定

【商品仕様】
 全高:約190mm
 材質:ABS、PVC、ダイキャスト製
【セット内容】
本体、弓矢パーツ、マスク、叫び顔パーツ、フルフェイスマスク再現用パーツ、交換用手首左右各2種、マスク用 前髪・後ろ髪

http://tamashii.jp/special/scm/legend/

哇~~~個價真係買唔落手......
有面罩幾型, 但呢個價{:3_129:}
很華麗的感覺。:shiny:
雙子夠話9000yen啦,等跳到兩魚幾先入:he:
嘩,見到都唔開胃:69:
stonekeung01 發表於 18-11-2014 10:08 AM
聖闘士聖衣伝説 サジタリアスアイ&#124 ...

戴頭盔又幾型wor.............{:1_377:}
ray文 發表於 18-11-2014 10:33 AM
戴頭盔又幾型wor.............

咁講你入硬啦:47:
點解成隻雷登咁....
尤其係左臂