Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 電影:PACIFIC RIM II 悍戰太平洋2

Mcfarlane 發表於 8-10-2017 02:19 PM
有大陸投資同景甜參予,整套戲嘅質素必定低俗!

真心希望..
唔好突然間攞包舒化奶出來飲..

植入強國毒奶廣告 :no:

另一套電影來的
Pacific Rim: Uprising 電影是第一集十年後的故事, 至於中間的空白期, 官方將會在下年一月十七日本出版的漫畫 Pacific Rim: Aftermath交代
aHR0cDovL3d3dy5uZXdzYXJhbWEuY29tL2ltYWdlcy9pLzAwMC8yMTIvMDgyL29yaWdpbmFsL1BhY2lm.jpg

由漫威帶起,用公仔書來過場。我無讀過,點算呢?
明顯某地方元素極重我決定所有有關物品一律慳返買其他嘢!:43:
bigtomm 發表於 21-10-2017 05:45 PM
由漫威帶起,用公仔書來過場。我無讀過,點算呢?

到時如果有相關資料,會在這裡介紹
TRiCKY 發表於 9-10-2017 09:12 AM
真心希望..
唔好突然間攞包舒化奶出來飲..

我大約五年前探班己經提議過比導演話續集該請多啲香港演員來。最好請黃秋生,劉青雲嗰類。黃秋生拍住Ron Perlman應該擦出火花。
keroro-1972 發表於 21-10-2017 06:04 PM
明顯某地方元素極重我決定所有有關物品一律慳返買其他嘢!

me too
好重的掛羊頭賣狗肉感覺
不如咁講,無人投資,第二集出唔到來
咁我寧願冇續集,都唔想Pacific Rim俾佢拍爛。
我自己覺得電影賣下廣告都OK, 等於balde runner2049都大大個可樂logo, 不過最緊要係唔好太"做作", 等於變形金剛有集個CEO跑上大廈個天台, 無啦啦竟然有個雪櫃仲可以拎包野出來飲我就覺得好"核突", 但例如打電話見佢地用"QQ"我覺得係合理的.
jeffloh 發表於 3-11-2017 01:58 PM
我自己覺得電影賣下廣告都OK, 等於balde runner2049都大大個可樂logo, 不過最緊要係唔好太"做作", 等於變形 ...

其實只要某啲同普世價值觀唔一樣既人話事成套戲就會變得好垃圾, 佢以為好好笑但我笑唔出, 佢以為好突破好驚嚇但我完全冇感覺, 呢啲戲要坐定定睇兩粒鍾絕對係一件慘事!:die:
日版海報