Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Robi創刋號出咗了,你今日買咗未?

ChiuJai 發表於 14-10-2014 12:54 PM
師兄,果然有股熱誠喎!So great!

咁又唔係好難, 就咁噴下油姐~ 不過係怕有d parts有電子板etc, 如果噴油怕整壞o左. 所以會睇定d先~
上反官網買可以直接訂購同送貨:44:,有興趣不過太多玩具想買。。。唯有 PASS{:1_198:}
老實
如果萬幾蚊一隻成品,你會唔會買?
2016, 仲有2年~~~~~~~~
百龍天舞 發表於 14-10-2014 01:39 PM
老實
如果萬幾蚊一隻成品,你會唔會買?

如果一次過比講真就唔會, 不過分70次每次百幾蚊, 慢慢等待又OK. 講真唔止隻robot, 本書都幾好睇~

不過我估將來仲會出大量周邊產品配件, 用來比ROBI用~
ChiuJai 發表於 14-10-2014 12:54 PM
師兄,果然有股熱誠喎!So great!

Chiu兄,睇黎你對呢隻ROBO都好大興趣:x 話時話,你頭像隻狗狗個樣子好funny:shiny:
第一期49蚊姐,唔係大問題,不過都要把握時間,搵多幾個買到每一期既途徑,7-11信唔過,玩魔獸世界個年,有一排居然月卡斷貨都夠膽死
28星雲 發表於 14-10-2014 03:33 PM
Chiu兄,睇黎你對呢隻ROBO都好大興趣 話時話,你頭像隻狗狗個樣子好funny

師兄,我興趣只係一般咋....嘿嘿! Robi依隻嘢要皮幾嘢,仲要逐件逐件parts待嵌,更要去到後年至裝嵌完.....唉!{:1_206:}
另外,多謝你對我隻dog dog嘅稱讚!{:1_220:} 佢咪就係叫招仔(ChiuJai){:1_220:}
ChiuJai 發表於 14-10-2014 05:04 PM
師兄,我興趣只係一般咋....嘿嘿! Robi依隻嘢要皮幾嘢,仲要逐件逐件parts待嵌,更要去到後年至 ...

招仔又幾乖WOR,企定定比你影,我最近想學人養貓。有次係街度座係D公共椅等巴士,後面蔘茸舖養既兩隻貓走黎用個頭"雷"我隻腳,勃佢走都唔走,係要痴住我,又搞到我鬼咁LUM,呢個係半年前既事了,跟住我不斷搜集點養貓,考慮到自己唔係三分鐘熱度,已拍案,約好左下星期去領養。

哈哈...唔好意思,變左寵物討論,講番隻ROBI先,我係旺角唔見有,但老婆係太和某7-11搵到了,幫我買左,今晚返去開黎睇下,係度SHARE下先,但佢LINE我比相我睇時得對ROBO眼-  -49蚊只值對眼:78:
28星雲 發表於 14-10-2014 05:22 PM
招仔又幾乖WOR,企定定比你影,我最近想學人養貓。有次係街度座係D公共椅等巴士,後面蔘茸舖養既兩隻貓走 ...

肯領養貓貓,睇得出師兄係一位有愛心嘅人,貓貓幸福了!

創刋號都送一隻小小 robi figure,另外內文有提及到日後會送張robi充電椅俾支持完成裝嵌嘅粉絲, 努力呀,師兄!

你想小勳物企定定比你影,好易咋: 一隻手拿住零食,另一隻手揸相機,叫佢sit,咁咪影到囉!{:1_220:}
28星雲 發表於 14-10-2014 03:38 PM
第一期49蚊姐,唔係大問題,不過都要把握時間,搵多幾個買到每一期既途徑,7-11信唔過,玩魔獸世界個年,有 ...

真係有心買, 梗係官網訂啦, 個個星期捕住好大壓力喎

官網訂話係每兩期寄一次掛號, 運費全免
toylover 發表於 14-10-2014 07:18 PM
真係有心買, 梗係官網訂啦, 個個星期捕住好大壓力喎

官網訂話係每兩期寄一次掛號, 運費全免

可否提供官網。謝謝:64:

我都響官網訂左,用visa仲有95折。年半就齊件,分分鐘快過等hottoys
https://www.youtube.com/watch?v=mcq9aLLN630
夾埋音樂好似好感人咁:handshake:
可惜睇到另一條片跌一下隻手出煙....