Toysdaily 玩具日報

查看: 13568|回復: 46

[分享討論] Robi創刋號出咗了,你今日買咗未?

真有興趣想知依隻小小機械人,喺香港嘅受歡程度有幾多.....究竟係大人嘅恩物,定還是小朋友嘅玩意/良伴.....答案要等到2016年才可揭盅!{:1_220:}
呢個之後係每星期出一次?我好有興趣,好得意:handshake:不過我唔見我樓下SEVEN有
買齊幾多期,幾錢?
28星雲 發表於 14-10-2014 11:41 AM
呢個之後係每星期出一次?我好有興趣,好得意不過我唔見我樓下SEVEN有

應該有,我今日見到放在最下格嘅不搶眼地方,仲係得兩本....難道唔想存咁多?{:1_220:}

70期,2016年埋單計數...$11,400(太陽報){:1_220:}
ChiuJai 發表於 14-10-2014 11:49 AM
應該有,我今日見到放在最下格嘅不搶眼地方,仲係得兩本....難道唔想存咁多?

我最驚買買下,佢會無啦啦有一兩期缺貨,或比人HOLD起來,突登炒起上黎,因為買少一期都唔掂:time: 不過真係好有趣既ROBO就係
28星雲 發表於 14-10-2014 12:16 PM
我最驚買買下,佢會無啦啦有一兩期缺貨,或比人HOLD起來,突登炒起上黎,因為買少一期都唔掂 不過 ...

係呀,買咗第一期,即係入咗坑,就要追落去....嘿嘿,冇咗是但一期就大劑!{:1_206:}
頭像被屏蔽
期待已久 的 香港廣東話版,就算等得耐 都要 完成佢 !!
ChiuJai 發表於 14-10-2014 12:20 PM
係呀,買咗第一期,即係入咗坑,就要追落去....嘿嘿,冇咗是但一期就大劑!

好似話第一期都係49個大洋,之後就期期150個大洋:he: 大大你知唔知幾耐出一期?
28星雲 發表於 14-10-2014 12:23 PM
好似話第一期都係49個大洋,之後就期期150個大洋 大大你知唔知幾耐出一期?

師兄,報章話基於有部份PARTS,如電路版,基於成本問題所致,有4期係會賣超過$200不等....{:1_220:},第一期係$49,正確!
ChiuJai 發表於 14-10-2014 12:32 PM
師兄,報章話基於有部份PARTS,如電路版,基於成本問題所致,有4期係會賣超過$200不等....,第一期係 ...

na lee.....:Q果然...如此,不過我今日放工都會搵搵,旺角7-11應該會有
28星雲 發表於 14-10-2014 12:34 PM
na lee.....果然...如此,不過我今日放工都會搵搵,旺角7-11應該會有

師兄,希望你搵到,到時請看看書中內文(大致上),分享吓意見同觀感!{:1_220:}
我都買了第一期~ 除非出版社執, 否則可以網上訂/ 補購, 咁就唔怕比人hold住d貨或被人炒賣~

ps: 我反而想油過另一隻色, 唔想同其他人一樣哈哈~
jeffloh 發表於 14-10-2014 12:46 PM
我都買了第一期~ 除非出版社執, 否則可以網上訂/ 補購, 咁就唔怕比人hold住d貨或被人炒賣~

ps: 我反而想 ...

師兄,果然有股熱誠喎!So great!{:1_220:}