Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 超合金魂專櫃

THE 超合金我只有小露寶{:1_229:}
雙星支 MODELING WAX 係咪保護合金用架, WORK 唔WORK 架?
Mo.P 發表於 2-3-2015 11:22 PM
雙星支 MODELING WAX 係咪保護合金用架, WORK 唔WORK 架?

雙星支 MODELING WAX 之前我用了兩支,之後冇得買幾個月, 我一見有即刻買左3支.
玩合金魂一定要有佢.
Mo.P 發表於 2-3-2015 11:20 PM
THE 超合金我只有小露寶

我就係冇小露寶, 個套野見平即磅水, 我見過隻v型2手$500都有人要,crazy
tolete 發表於 2-3-2015 10:37 PM
師兄的收藏睇到我眼都凸埋!

新年時幫個櫃加左燈, 遲些開new post 加相. 睇下等唔等埋我到60隻先,而家有58隻, 今個星期交收多一隻.:handshake:
正宗合金魂擁躉!

今個星期本身交收多2隻, 其中一隻係合金魂

最後兩位賣家都放我飛機唔賣俾我.

今個星期訂了mp-25 $#^% , 諗緊訂唔訂mp-24中 $(#)
六神 發表於 8-3-2015 01:29 PM

好快比你儲晒,勁!
每日收工返屋企睇下自己d收藏,真係疲勞全消
taifat 發表於 10-3-2015 09:02 AM
每日收工返屋企睇下自己d收藏,真係疲勞全消

非常贊成你講法!
雖然我自己本身好少玩合金,但見到樓主可以係價錢咁鬼合理既情況下,儲到咁多好野,點都要比個:74:你~
SCHOL 發表於 30-3-2015 09:38 PM
雖然我自己本身好少玩合金,但見到樓主可以係價錢咁鬼合理既情況下,儲到咁多好野,點都要比個你~

thank you , 價錢如果唔合理我真係寧願唔買, 好像上月至今, 我冇買過合金/玩具.
六神 發表於 8-3-2015 01:29 PM

mp24係mk見到 $**) 都冇買到, 佢識我, 我唔識佢, 又慳左.

而家又睇下訂唔訂大鐵人17 30cm高版.
今年入手第一隻魂.gx-68日版全新$1600
暫時仲差3隻, 05,27,38

恭喜師兄,我冇入!