Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] Hasbro 2015 新品 AGE of Ultron series 1

神打魔帝 發表於 27-2-2015 03:51 PM
睇埋孤主幾時派 avengers wave 2 先再決定,
本身同佢地訂左 avengers wave 3 同antman wave 1,
不過 ...

ANTMAN 有邊6隻?

PS: 回覆CLICK 錯"反對" , SORRY.....
神打魔帝 發表於 27-2-2015 03:51 PM
睇埋孤主幾時派 avengers wave 2 先再決定,
本身同佢地訂左 avengers wave 3 同antman wave 1,
不過 ...

其實ant man果set我見有隻是一隻巨型蟻+antman, 呢款是否都計一隻? 如果唔計應該就只有6隻+ultron BAF吧?
jeffloh 發表於 27-2-2015 03:58 PM
其實ant man果set我見有隻是一隻巨型蟻+antman, 呢款是否都計一隻? 如果唔計應該就只有6隻+ultron BAF吧?

巨型蟻+antman 好似冇咩關節, 好昆水下喎
jeffloh 發表於 27-2-2015 03:58 PM

最後就係取消左e隻,變左6隻 + BAF
神打魔帝 發表於 27-2-2015 04:08 PM

ANTMAN 應該係重覆.... 正~~~~~
神打魔帝 發表於 27-2-2015 04:08 PM

i see~ 呢套我無興趣, 不過都應該會入一隻電影版ant man玩下~

可惜FOX同marvel不和啦....想佢出X-men figure多d....(最想要未來版sentinel)
goldwater 發表於 27-2-2015 02:48 PM
今次只能怪自己冇留意開. 如果知道訂價都係唔駛一牛, 一定唔會即買.......

MARVEL AVENGERS SERIES 3  ...

我係銅鑼灣SOGO 附近10樓果間訂左  一金牛一魚到7隻
Just-For-HIM 發表於 28-2-2015 01:09 AM

屯斗返貨,暫時全部角色都有,
散入bro快手
Just-For-HIM 發表於 28-2-2015 01:09 AM

太原縱橫都有得訂,仲有奧丁現貨全套:)
Mcfarlane 發表於 28-2-2015 04:58 PM
太原縱橫都有得訂,仲有奧丁現貨全套

呢間 唔好玩啦 佢賣到咁貴:(

乜SOGO 附近有玩具店? CHING 可以介紹下嘛?
消遙丸 發表於 28-2-2015 06:05 PM
乜SOGO 附近有玩具店? CHING 可以介紹下嘛?

有呀  我怕比人話我賣廣告所以費事開名

係電業城 10樓  不過老細話遲下會搬去觀塘
Just-For-HIM 發表於 28-2-2015 06:14 PM
有呀  我怕比人話我賣廣告所以費事開名

係電業城 10樓  不過老細話遲下會搬去觀塘

明白,THANK!~!

諗起我ARM ARM 玩MARVEL LEGENDS O既年代,灣仔同銅鑼灣真係一街都玩具鋪,可以行足一日,依家變晒SASA 藥房金舖.....真陰公
Just-For-HIM 發表於 28-2-2015 06:00 PM
呢間 唔好玩啦 佢賣到咁貴

佢賣得貴原兇係貴租所以要我地買貴貨:angry:
消遙丸 發表於 28-2-2015 06:28 PM
明白,THANK!~!

諗起我ARM ARM 玩MARVEL LEGENDS O既年代,灣仔同銅鑼灣真係一街都玩具鋪,可以行足 ...

師兄幾時開始玩?? 係我既印象中 銅鐘灣無乜玩具店:help: