Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] Hasbro 2015 新品 AGE of Ultron series 1

goldwater 發表於 27-2-2015 11:31 AM
上次買MAFEX SPIDERMAN DELUXE 訂左重金......MARVEL 唔係好利我呢......

要回頭玩番老變麼.....

咁睇啦, 始終訂o左就一定有貨, 比得訂其實等於自己接受個價錢, 咁之後發生咩都唔好理了. 我都試過有d玩具買返黎玩, 一個月之後平o左成舊水....有次我隻NECA 1/4 MK-7(即第一隻1/4 NECA) , 我訂時幾乎要一叉野....之後都未拎貨...周圍已經都6百幾......:no:

所以一句到尾, 喜歡就買都唔諗得太多~~
唔知孤主會唔會賣THANOS set?:p
信我三樓 HB? 定孤仔?
小神童 發表於 27-2-2015 11:48 AM
唔知孤主會唔會賣THANOS set?

佢有開訂wo,就算笑萬上面果間玩具獵人都有番,價錢仲應該最平
胡勒奇 發表於 26-2-2015 10:56 PM
尼條片答到你
https://www.youtube.com/watch?v=4F-RBdaQztc

勉強坐度,但唔夠穩:(
gl_edmond 發表於 27-2-2015 12:30 PM
信我三樓 HB? 定孤仔?

多D鋪買, 唔洗食:DD以前D炒價
神打魔帝 發表於 27-2-2015 12:43 PM
佢有開訂wo,就算笑萬上面果間玩具獵人都有番,價錢仲應該最平

上次套MARVEL LEGENDS 有冇開過訂?
jeffloh 發表於 27-2-2015 11:44 AM
咁睇啦, 始終訂o左就一定有貨, 比得訂其實等於自己接受個價錢, 咁之後發生咩都唔好理了. 我都試過有d玩具 ...

今次只能怪自己冇留意開. 如果知道訂價都係唔駛一牛, 一定唔會即買.......

MARVEL AVENGERS SERIES 3 (HULK BUSTER BAF) 有冇CHING 知道邊到訂平呢?
goldwater 發表於 27-2-2015 02:48 PM
今次只能怪自己冇留意開. 如果知道訂價都係唔駛一牛, 一定唔會即買.......

MARVEL AVENGERS SERIES 3  ...

見到已有地方已開訂, 唔想幫人賣廣告, 不過可以去旺角"信我" 上下2層是但一間睇睇 (葵涌同九龍灣都有分店果間) 昨天見到連spiderman, antman都可以訂
goldwater 發表於 27-2-2015 02:48 PM

MARVEL AVENGERS SERIES 3  ...

岩岩果套spiderman街買都都唔洗一牛, 我估可能多左鋪加入戰團
goldwater 發表於 27-2-2015 02:45 PM
上次套MARVEL LEGENDS 有冇開過訂?

上次果套我又冇留意,成日有人話佢地有開ML,
但我都係由今次Avengers Wave2 先見到,
但尋日全世界到貨,佢地都冇影
神打魔帝 發表於 27-2-2015 03:24 PM
上次果套我又冇留意,成日有人話佢地有開ML,
但我都係由今次Avengers Wave2 先見到,
但尋日全世界到 ...

如果講姑仔, 應該係spiderman wave2 (即係有anti-venom果set) 開始有得訂的, 早少少Odin BAF (即係有thor, scarlet witch果set) 當時仲未有, 我估過去的就唔會有了. 只係由spiderman打後可以訂吧.
jeffloh 發表於 27-2-2015 02:55 PM
見到已有地方已開訂, 唔想幫人賣廣告, 不過可以去旺角"信我" 上下2層是但一間睇睇 (葵涌同九龍灣都有分店 ...

價係好O既都唔怕分享O既~~~

通常我都係精粉孤主HB 3選1
小神童 發表於 27-2-2015 03:13 PM
岩岩果套spiderman街買都都唔洗一牛, 我估可能多左鋪加入戰團

SPIDERMAN 雙蜘蛛女同VENOM 我都唔中, 感覺仲冇咁抵:shy:

所以淨係入左DD 同2099 (見佢有火劍跟所以買埋)
goldwater 發表於 27-2-2015 03:37 PM
價係好O既都唔怕分享O既~~~

通常我都係精粉孤主HB 3選1

睇埋孤主幾時派 avengers wave 2 先再決定,
本身同佢地訂左 avengers wave 3 同antman wave 1,
不過訂完antman 之後第日就打黎話官方資料唔正確,
孤主已經close 左訂再等官方消息,
尋日響油麻地拎Avengers Wave 2 時見人地已開左antman 訂
真係減左隻 (由8隻變左7隻),但去番弧仔問佢地又咩都唔知,
所以睇多2日睇下洗唔洗轉番去第2間訂:49: