Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] Hasbro 2015 新品 AGE of Ultron series 1

胡勒奇 發表於 26-2-2015 10:12 PM
"熱胎"一set六隻一牛有找,有賣趁手啦brother

可否PM在下地址??

下次我行多2步格下價:77:
尋日起信鵝樓上見到 IM42同Hulk有散買, IM42脫色嚴重, Tony頭雕要重油:die:
Hulk就幾重手, 個身既色好似十八銅人咁
goldwater 發表於 27-2-2015 09:08 AM
呢個兩日冇時間四圍搵, 聽日又出TRIP, 所以貴D 都買左先. 唔想返到黎冇哂仲要四圍搵.

有時想買週圍又冇晒貨...

不過今SET好多重用模, 又夾隻唔多受歡迎既反派. 為左THANOS又耍食SET
係得HULK有D 驚喜
arhing 發表於 27-2-2015 09:25 AM
有時想買週圍又冇晒貨...

不過今SET好多重用模, 又夾隻唔多受歡迎既反派. 為左THANOS又耍食SET

其實HASBRO SET SET 都係好多重模 :angry:

呢SET 除左果隻反派之外, 其實隻隻都唔錯 (由其鐘意今次隻隊長)

前日已經一牛以下嗎? 我見冇人提, O岩O岩出貨咪買左先囉.

如果同上set spiderman比較, 我又真係覺得今set上色無咁好. 我隻MK-43, 見好多貨都係大脾有甩油問題, 最後揀一隻頭無事的算.(因補大脾油比較易)

我見好多地方個價都係"一叉野找一雞", 覺得好抵玩了. 一set6隻, 再計埋BAF即是有7隻figure, 除返開都係百四蚊左右. 不過我只想要IM, 無理由為一隻而入成set啦~
arhing 發表於 27-2-2015 09:17 AM
可否PM在下地址??

下次我行多2步格下價

旺角笑萬2/f焦人隔離, 九魚2蟹回2雞,我昨晚見到係依個價
胡勒奇 發表於 27-2-2015 10:27 AM
旺角笑萬2/f焦人隔離, 九魚2蟹回2雞,我昨晚見到係依個價

如果唔係上一SET 咁快冇哂, 應該都唔會心急入......原來我買貴左2魚幾咁多 :70:

我都係要節制下先得~ 散入要角算了...

今年果然犯太歲哩... 事事不順又破財..... :42:
goldwater 發表於 27-2-2015 10:48 AM
如果唔係上一SET 咁快冇哂, 應該都唔會心急入......原來我買貴左2魚幾咁多  

我都係要節制下先得~ ...

性格決定命運, 睇法改變生活~~
師兄可以睇成: 如果去斗城正價入成set就一定過一千蚊, 依家你又早買o左又抵o左啦~~
幾草野食個tea都無o左啦~~ XD
goldwater 發表於 27-2-2015 10:48 AM
如果唔係上一SET 咁快冇哂, 應該都唔會心急入......原來我買貴左2魚幾咁多  

老老實實, 上SET少貨, 今SET有3隻電影版, 我都買左先唔諗..
點知其他地方仲平咁多,....今次電影粉絲好易買喇, 2隻散貨HULK同鐵人

遲下又要搶盒EBAY 先可以ASSEMBLE
AGENT OF SHIELDS 個SET 香港又冇左影....

anyway 下SET 隻BUSTER 又搶$ , 硬食幾隻2打6 ( 如有粉絲勿插, 純個人意見 :-P  )
arhing 發表於 27-2-2015 11:07 AM
老老實實, 上SET少貨, 今SET有3隻電影版, 我都買左先唔諗..
點知其他地方仲平咁多,....今次電影粉絲好易 ...

我hulkbuster set都係放棄無訂, 因為只想要ironman 同WM, BAF Hulkbuster 雖然都想要不過覺得實物會好"大舊膠feel", 遲下派貨先至買現貨算.
jeffloh 發表於 27-2-2015 11:02 AM
師兄可以睇成: 如果去斗城正價入成set就一定過一千蚊, 依家你又早買o左又 ...

個差價夠買多隻HULK :-P

係勝左唔洗撲...
好喇忘記$$, 講返QC..
隻隊長被個盾遮住好難睇有冇甩油...
我通常睇面相, 冇乜太差就算,...個身可以自己執執,, 樣比較難油

HELL CAT隻黃色實在幾HEA......同anti-venom 有得FIGHT..... :ice:
美隊雖然翻模, 我覺得反而TWS仲靚D添

我都買貴左,我單入hulk,買貴左差唔多6草
jeffloh 發表於 27-2-2015 11:02 AM
師兄可以睇成: 如果去斗城正價入成set就一定過一千蚊, 依家你又早買o左又 ...

再次比打面了....... 我而家個價仲貴過斗城成4草幾野....... :68:
goldwater 發表於 27-2-2015 11:16 AM
再次比打面了....... 我而家個價仲貴過斗城成4草幾野.......

oh no...我睇錯o左2魚幾成2草幾.....

咁我改為建議你快d沐浴更衣,上香,  誠心求神明保佑啦.....:shy:
jeffloh 發表於 27-2-2015 11:27 AM
oh no...我睇錯o左2魚幾成2草幾.....

咁我改為建議你快d沐浴更衣,上香,  誠心求神明保佑啦.....

上次買MAFEX SPIDERMAN DELUXE 訂左重金......MARVEL 唔係好利我呢......

要回頭玩番老變麼.....