Toysdaily 玩具日報

[改造交流] [實測] OXY的神奇妙用:人偶去色移

頭像被屏蔽
實驗証明OYX果然有獨特工效!
{:1_377:}Thanks Ching
Elite post!  Must! {:1_377:}
👍好好的實用教學,多謝你的oxy !
Very good!!!!!!  獲益良多
多謝貓大無私分享.....{:1_377:}
It's good to know. Thank you!  {:1_235:}

How do you know to wait for a whole month? So patient!

:58:

我正好也在測試,是在軟膠body上....已放了2星期....:shy:
實用貼當然要支持:love:
Thanks for such useful information.
先感謝樓上所有朋友的留言及支持!:64:
takeshi 發表於 8-10-2014 04:18 PM
我正好也在測試,是在軟膠body上....已放了2星期....

希望假以時間,TAKESHI兄能得回一個靚仔波地。:71:
alcalc 發表於 8-10-2014 04:13 PM
It's good to know. Thank you!  

How do you know to wait for a whole month? So patient!

本來第二次塗OXY時係諗住隔三幾日再睇下效果的,點知一時忙起上嚟,完全忘記左呢單野,再醒起時已經係一個月後了,錯有錯著。

多謝德哥支持,第一次係你手上攞精。:64:
nela 發表於 8-10-2014 11:34 AM
佢係DD 既恩物呢 !!~

係呀,小弟第一次見到介紹OXY除漬是在DD討論區SEARCH到的。
28星雲 發表於 8-10-2014 11:42 AM
貓大,我反而想問下,有沒方法救救今次隻HTOOTYS 蜘蛛俠 既膠水漬?我依家正在找紅色染布染料 唔知染紅番佢  ...

紅色漆料覆蓋力偏低,塗上深色布料上效果不佳的,還是乖乖的去換貨罷。:64: