Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 富野由悠季作品「G之Reconguista」系列模型

只會買卒仔
主角機好醜怪
這個新動畫的機體設定簡直 返鄉戰士和Turn A附體!

{:1_222:}好期待……
我會當佢overman續篇咁睇:75:
Hold on the though.
It does not look like traditional gundam.
機設我接受到, 但模型造得好七呢個先係問題...

唔會無興趣既, 動畫好睇的話一定有興趣既
{:1_208:}佢個角好似蝸牛角幾得意喎。

:63:
隻HG做得唔係好似插話喎,對角同頭頂粒黃色砲嘴仲有對眼都唔似插畫。
幾年前, 見5草, 忍不住入了幾盒brginning系.
Lbx            :x
好型仔就是拉!从出白模那刻起间接等佐我10年甘耐先出上市!
好型仔就是拉!从出白模那刻起间接等佐我10年甘耐先出上市!
leoko 發表於 26-6-2014 02:09 AM

乜唔係新作黎咩?10年?
It's a new break after turn A
It's a new break after turn A
AK30 發表於 26-6-2014 09:41 PM

繼ace之後另ㄧ堆死貨
回復 27# eddiem249

回樓上個套垃圾叫"AGE" not "ACE" law:42:
    依套有富野值得抱有期待,唔可以同堆"垃圾"AGE同"鞭屍對戰"所提並論law
呢隻野真係有D怪怪地既感覺,個身好似‘哈哈鏡’左咁⋯⋯
同埋隻角⋯⋯現在是向前的嗎?(山羊)?
睇個頭都估到補色補到暈....