Toysdaily 玩具日報

樓主: Gundam@EFSF

[玩具攝影] 死唔信邪犯賤高追不良品【Unicorn 獨角獸 Prism Coat】GFFMC 1008 珍珠色

唔想講埋d討好及安慰說話, 但真係感受唔到任何珍珠白/白嘅感覺, 坦白講只是一隻存放已久變左色&#2202 ...
bryankai 發表於 13-6-2014 15:53

只是一隻存放已久變左色...................:56:
咩攝影技術都死!嗰盾牌啲手掃㾗......不打緊!有愛!
都幾黃下。

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 10 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
剛剛用白光check 左我件1008, 本來打算出圖,但而家吾識用picasa放相。照相甘睇,樓主哩隻俾正常少少偏黃啫,吾太嚴重,反而我果有小部分件因coating 偏厚而呈現特別黃。
其實入得1008,我地要調整心理,係吾可以同平時雪白色的高達比較嘅。希望大家玩得開心d。
:x當戰損咪得囉~~~!
.......................R.I.P.
只好當係真實配色{:1_222:}難怪1008而家個市價跌到接近同1006睇齊,再版1006至今好似仍未有發黃的報告,我的仍沒開盒,希望安全啦:o
何苦呢?呢位施主,一入玩具深似海,追玩具無涯,回頭是岸啊!

主席,有冇GFFMC感覺?:x
主席,有冇GFFMC感覺?
stonekeung01 發表於 14-6-2014 11:41

wait for GFFMC!!!, no MG!
回復 8# Gundam@EFSF

希望我嗰隻都重OK啦.......
回復 25# Gundam@EFSF
咪睇小MG, 砌得靚分分鐘靚過GFFMC
回復  Gundam@EFSF
咪睇小MG, 砌得靚分分鐘靚過GFFMC
AK30 發表於 14-6-2014 15:17

MG is too fragile....
Gundam兄。。。。。呢隻要追真係最好買開封既,因为未開既變黃率接近100巴仙:(小弟呢隻响年半前後追架:shy:而家都只是有10巴黄咗:p
18XX不算高追了, 我上次放爾呢重高少少, 恭喜樓主入到好物:77: