Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Transformers 4 Age of Extinction 玩具雜影

鋼鎖以外幾隻已上巿的恐龍意外的不錯, 看來可以一戰~~

那備受推崇的著草文我也購入了一個, 頗認同前臂的確有點問題...
配合握柄的奇妙位置, 讓文哥想要自然一點持槍都有困難orz
支持GaryCharm兄~~~雖然對老變冇愛~~~{:1_214:}
安全D~落訂時問下。
yuen81 發表於 29-5-2014 10:22 AM

我睇過張相, FWI-4 Jetwing upgrade kit應該唔洗拆油桶啊~ {:1_223:}

唔係要配埋三廠個油桶咩?
唔洗驚安裝唔到……只要肯比錢
三廠一定幫你辦到……

朕就玩下d刀刀斧斧算了……
又咩武器庫貨櫃  又咩天火馬甲  月玩月貴……
不過都唔緊要  反正4文都配唔到d咩既喇!
反而要拆野(背囊)……
上網見到有鬼佬拆到鑊盾文個背囊
用鋼支管住  唔知點拆呀……:no:

三廠出返個扭斜煙通來夾落背脊就好喇! {:1_202:}
可是,據說因為孩之寶見鬼的配箱制度,這東東的貨量卻最少。
大家要快手了。

Garycharm 發表於 26-5-2014 10:14 PM

孩之寶今次配箱制度好公平, 一箱4隻, 每款一隻, Hound並非特別少, 只是上WAVE已出左走佬文和V級鎖, 而相隔只是一星期就出新一WAVE, 當然變左周圍都成堆走佬文和V級鎖, 加上甲威龍是死貨中的死貨, 冇可能賣得出, 所以先有Hound特別少的錯覺.
D 相靚過實物 。。