Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Transformers 4 Age of Extinction 玩具雜影

點解我覺得V級鋼鎖Q D可愛D,好過L級隻臘腸鎖{:1_215:}
我覺得走佬文最正,所以買左。

恐龍派... 如果遲o的出番 G1 配色,都有可能會買...

真係唔講唔覺,一講就覺,鋼鎖真係似隻狗... 地獄守門狗果類...
Ching,你又整緊件神級作品?
BoAkawaii 發表於 27-5-2014 11:24 AM

剛整完變三隻飛翼柯柏文加車廂搞左成兩三個月(連相都未影),
之後想休息下~但見到變4隻柯柏文又幾型所以又開坡整緊,無間地獄中:help:
Ching,你又整緊件神級作品?
BoAkawaii 發表於 27-5-2014 11:24 AM

之後想休息下~但見到變4隻柯柏文又幾型所以又開坡整緊,無間地獄中:help:
小弟暫時買左一隻走路文, 其他d class 同leader真係買唔落手, 加上小弟唔like 動物型既老變, 所以今次movie 4真係慳唔少

不過應該都會買埋 v class hound既
之後想休息下~但見到變4隻柯柏文又幾型所以又 ...
yuen81 發表於 27-5-2014 02:21 PM

Jetwing文整三隻咁多?叫我整一隻都想死~~~

而家信鵝三樓有得訂一隻Jetwing,果隻似足電影,仲大隻好多,Ching有冇興趣入返隻再repaint~?
Jetwing文整三隻咁多?叫我整一隻都想死~~~

而家信鵝三樓有得訂一隻Jetwing,果隻似足電影,仲大隻好 ...
BoAkawaii 發表於 27-5-2014 04:04 PM

你是否講這隻FWI-4 飛翼4xx大洋,都有稔過感覺都幾型但我喜歡官方那隻多D~重有隻ufo車廂變武器庫都好正~
"。。。今次 Movie 推出了一眾 deluxe class 雜碎恐龍。
把玩時,與其說牠們是「恐龍派」,我感覺更似 Beast War。

變形金剛 Beast War 系列一直是一個奇怪項目,
喜歡的人會非常喜歡、不喜歡的,就不屑一顧。

我是屬於喜歡Beast War 類的,相較十年前產品,
新一代恐龍派變形系統當然更優秀更漂亮,如果未接觸過Beast War 的朋友,不妨試試。。。"

WAKAKA!!! :x
皮蛋黃金句:射十二碼得兩個可能。。。
一係入!一係唔入!!
"。。。今次 Movie 推出了一眾 deluxe class 雜碎恐龍。
把玩時,與其說牠們是「恐龍派」,我感覺更似 Bea ...
sundaydriver 發表於 27-5-2014 05:34 PM

臭齋,死開!:blame:
你是否講這隻FWI-4 飛翼4xx大洋,都有稔過感覺都幾型但我喜歡官方那隻多D~重有隻ufo車廂變武器庫都好正~
yuen81 發表於 27-5-2014 04:44 PM

嗯, 我本身冇買Jetwing Optimus Prime, 因為我已經有APS-01電鍍文, 我覺得官方隻Jetwing唔係好還原, 所以冇買到, 不過見到FWI-4隻Jetwing upgrade kit, 睇灰模已經覺得好正, 比例同設定亦似返電影, 所以會買果隻, 希望上色唔好太膠就好~
Very cool~我都有入Hound、Bee同Evasion Prime,恐龍淨係入D,因為官方呢隻鋼鎖真係麻麻。
期待第二波Lockdown、Slog
嗯, 我本身冇買Jetwing Optimus Prime, 因為我已經有APS-01電鍍文, 我覺得官方隻Jetwing唔係好還原, 所 ...
BoAkawaii 發表於 27-5-2014 10:19 PM

APS-01要自己拆開背部油筒才能上飛翼~這點你知道嗎?
大家講 jet wing 講到到咁興奮,本來想貼幾張助下興。

可惜係睇三方產品,要守下規矩,唔貼得~~   :what:
大家講 jet wing 講到到咁興奮,本來想貼幾張助下興。

可惜係睇三方產品,要守下規矩,唔貼得~~   :what ...
Garycharm 發表於 28-5-2014 12:00 PM

哈哈官方飛翼我就很滿意了。
回復 7# Garycharm

走佬文真係OK,不過到而家都仲未搵到隻日版入手.......

借問一下,大大知唔知邊度可以搵到首賣會送果幾隻電鍍版?