Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Transformers 4 Age of Extinction 玩具雜影

好靚呀!!{:3_131:}
回復 30# saihttam

首買會果隻我冇見過。

至於日版走佬文,我比較過美版,
最後都覺得情願平少少,慳o黎幫補下買多隻 D class。
回復  Garycharm

走佬文真係OK,不過到而家都仲未搵到隻日版入手.......

借問一下,大大知唔知邊 ...
saihttam 發表於 28-5-2014 12:23 PM

上述所講的東西,拍賣場幫到你。
回復 33# iorik

拍賣場無........{:1_240:}
APS-01要自己拆開背部油筒才能上飛翼~這點你知道嗎?
yuen81 發表於 28-5-2014 11:52 AM

但係APS-01同Jetwing Optimus Prime唔係同用一個主體嗎?

我以為APS-01只係Jetwing Optimus Prime上金屬銀油~

定係第三方Jetwing要拆油桶定裝到?{:1_215:}
回復  iorik

拍賣場無........
saihttam 發表於 28-5-2014 03:39 PM

Oh sorry. 我以為你講緊日版文。
但係APS-01同Jetwing Optimus Prime唔係同用一個主體嗎?

我以為APS-01只係Jetwing Optimus Prime上 ...
BoAkawaii 發表於 28-5-2014 03:56 PM

aps-01和飛翼版我都有入~重塗折開時發覺aps-01油筒拿不下(當然用工具可以拆下)~飛翼版就可以拿下兩個油筒合體成一支槍。油筒不拿走是無位上飛翼。我看到第三方那張圖都是一樣。
D恐龍的人型都幾靚啊
Hound 我覺得幾正,很想入一隻,不過未有貨
好貼!
aps-01和飛翼版我都有入~重塗折開時發覺aps-01油筒拿不下(當然用工具可以拆下)~飛翼版就可以拿下兩個油筒 ...
yuen81 發表於 28-5-2014 04:10 PM

Jetwing Optimus Prime油筒可以變槍?我都唔知...

不過我睇相,FWI-4 Jetwing Upgrade Kit安裝時好似唔洗拆油桶?因為我見張相,背部明明有兩個油桶,如果要拆油桶就唔買喇,話晒都四魚幾,買返去裝唔到即係冇用~
多謝大家支持,
post幾張舊相助助興!{:1_208:}

Jetwing Optimus Prime油筒可以變槍?我都唔知...

不過我睇相,FWI-4 Jetwing Upgrade Kit安裝時好似 ...
BoAkawaii 發表於 28-5-2014 10:54 PM

安全D~落訂時問下。
多謝大家支持,
post幾張舊相助助興!
Garycharm 發表於 29-5-2014 12:09 AM

十分精采~搞到我都想立即影番幾張相
Hound 我覺得幾正,很想入一隻,不過未有貨
好貼!
waimeng 發表於 28-5-2014 09:45 PM

這隻還原度不錯所以去貨速度真快
好吸引呀.....
好多隻都想買