Toysdaily 玩具日報

[其他] next rider 假面騎士DRIVE [3月 Drive電影版「幪面超人3號」出現!!!]

佢換軚好似唔係換form,就咁換軚等如換裝備,都係叫speed type,之前公佈玩具果時好似仲有一個wild type,我諗果個先叫另一個form,即係換軚=fourze換裝備,wild type=fourze電、火果類連個樣都變埋既form
davidki99 發表於 8-9-2014 10:28 AM
睇相o個4個form都係淨係換左條呔, 其他地方冇變, 好似求其左少少喎
希望劇情好睇補救啦

呢d係装备嚟咋 好似火箭头d开关咁 形态好似有4个
I guess 2nd Rider would be bigger vehicles, like buses.

They can cross-over Cars or Planes to put McQueen or Dusty on it..........The boys would love it.......
第二rider可能係f1:x
我又覺得第二拉打會係衝鋒車/警用裝甲車多啲=.=
又或者會否對應翻cyber formula個故事在2015年開波用佢ga:x
人力車伕rider..........
仮面ライダー×仮面ライダー ドライブ&鎧武 MOVIE大戦2015(仮)映画予告編(HD)

http://www.youtube.com/watch?v=h2j9RSVv6iU&feature=share
會唔會好多細路學主角掛條呔係身就當自已係騎士? @@
francis_lks 發表於 19-9-2014 01:21 AM
會唔會好多細路學主角掛條呔係身就當自已係騎士? @@

其實D 小朋友游水時帶住個水泡已係可以當變左身......
rayng0812 發表於 20-9-2014 12:24 PM
其實D 小朋友游水時帶住個水泡已係可以當變左身......

咁都俾你想到,咁又係喎!!
看了第一集~其實他的另一身份是特急7號吧:x
車車式換乘是吧
pili6671 發表於 6-10-2014 05:00 PM
看了第一集~其實他的另一身份是特急7號吧
車車式換乘是吧

跟本就一雞兩味……連設計都慳番
重可以同烈車戰隊電視,電影聯動交換變身:x
佢好似踢拖.....
Drive二號騎士腰帶