Toysdaily 玩具日報

[其他] next rider 假面騎士DRIVE [3月 Drive電影版「幪面超人3號」出現!!!]

好大條士卑肽既假面司機...
可以同HOTWHEELS連嗎??:x
garykuga 發表於 2-9-2014 12:14 AM
真係唔知邊個"柒沽祿"設計,"生菓"rider已經冇睇,估唔到連接班嗰個都可以慳番。Rider已死。:7 ...

ching又唔洗睇到咁死既,鎧武一公佈個陣 小弟本身都以為死緊,但係劇本真係好引人入勝 比起fourze/wizard好好多
掛輪拉打睇樣又係抵鬧個隻,不過既然作為拉打迷 都係睇幾集先定奪啦:67:
今次拉打真係有輪用 !!!:shy:
我想請問,為咗個變身將架車仔扭到不似車形意義何在?
掛條車胎喺身,有邊個會覺得型?

水果超人話哂都有老虛寫劇本....尼套野人又唔靚仔,皮套又樣衰,女角又唔得,玩具又唔塔8.....

又將上年賺到的輸光光....日本人真聰明~~~
主角不會是在輪胎行打工的吧?
電單車都無...

會唔會Final Form係好似Accel咁可以變車....
鎧武一出設定時都媽聲四起,但故事好吸引,
自此之後,我唔會才評論人物設計。
一年囉命過一年。
:Q
睇下無所謂,要用錢買佢的玩具就咪搞
今次揾架NSX嚟改, 帶番點八九十年代feel.
不過架車的設計真有些耐人尋味,
是設計師自己有過炒車又一牌都冇攞去整的經驗?

拉打都鍾意「打車輪」
如果冇左個輪應該會順眼d{:2_244:}
突擊高達 發表於 7-9-2014 02:26 PM
如果冇左個輪應該會順眼d

同意!
不過無左個輪又會唔會無左特色呢??